Date night på Juliette – Sidsel & Lasse
Konkurrence: MUVO Mini

Date night på Juliette


I sidste uge tog Lasse og jeg en spontan beslutning om at finde en gang aftensmad i Jægergårdsgade. Kender I det, at det tit er de spontane aftener ude, der er de bedste og de hyggeligste? Sådan en aften havde vi i hvert fald på Juliette. Da vi begge havde lyst til fransk mad, og for mit vedkommende en steak frites, så tog det ikke længe at beslutte hvilken restaurant og hvilke retter vi skulle hoppe på. Både Lasse og jeg har spist en del gange på stedet, og især deres morgenmad, brunch og burger kan også anbefales. Deres steak frite er dog også rigtig god og til 185 kr. er prisen fin. Vi er vilde med fritterne på Juliette, der heller ikke skuffede denne aften. Rygende varme, sprøde og salte. Saucen på billedet er deres egen fortolkning af en bearnaise, der er lidt tyndere og tilsat sennep, hvilket faktisk giver et godt touch til klassikeren. Bøffen er smagfuld, selvom den ikke helt når kvaliteten på de andre deciderede bøf-restauranter i byen. Tilbehøret i form af stegte løg og svampe + lidt grønt er rigtig lækkert at få med, og tager lige toppen af den dårlige samvittighed over nærmest bare at spise rent fedt og kød, hehe. Til dessert delte vi en créme brûlée, som er en af mine yndlingsdesserter. Hvis den altså er lavet ordentligt. Juliettes er dejlig blød, cremet og smager igennem af vanille. Desværre havde sukkerlaget denne aften fået lidt for meget, og smagte decideret brændt i midten. Lidt ærgerligt, og en anden aften havde vi nok valgt at klage, men vi ville ikke ødelægge den gode stemning, så vi spiste bare udenom. Så alt i alt gik vi glade og tilfredse derfra. Det er fedt for Jægergårdsgade at have fået sig så lækker en bistro!

 

 

4 kommentarer

 • Mums, hvor ser det lækkert ud. Måske man skulle prøve at tage derind. :-)

  http://www.leilakrak.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Det kan klart anbefales! Også til en god gang brunch :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Lækkert sted. Hvis i er til fransk mad skal i helt sikkert prøve Deli’en i Jærgergårdsgade også, de har også lige åbnet en restaurant i Risskov på Nordre Strandvej. Der får man vidst nok 5 retter for 300 og 7 retter for 400! Så lækkert!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: MUVO Mini