Billeddagbog fra Tel Aviv #1 – Sidsel & Lasse
Vinderen: MUVO Mini

Billeddagbog fra Tel Aviv #1
For et par måneder siden blev vi kontaktet af SAS med henblik på at sprede ordet om deres ungdomsbilletter. Vi fik lov til at flyve til en valgfri destination fra deres ruteudvalg, og det var jo lidt af et drømmescenarie for to rejselystne bloggere som os! Vi overvejede både Milano, Bologna og Mallorca, men blev enige om at vi burde vælge en lidt mere speciel destination, når nu vi fik denne gyldne mulighed. Et hurtigt kig på vores drømmedestinationer, og så var vi ikke sene til at beslutte os for at tage til Tel Aviv. For godt en uge siden mødte vi så op i Kastrup med taskerne pakket og passet i hånden. Vi fik enormt venlig og kompetent betjening hele vejen igennem. Faktisk var det noget der slog os, fordi det var så tydeligt, at servicen bare var en helt anden end hvad man ellers tit oplever hos mange lavprisselskaber. Det var rart at blive mødt med et smil og råd og vejledning til den nemmeste check-in. Så starter ferien godt. Ellers forløb flyveturen glat og eneste anke kunne måske være de skæve tidspunkter hvorpå afgangene fandt sted. Men det kan man jo sjældent selv være herre over.

SAS har ungdomsbilletter til unge under 26 år, som ofte koster helt ned til halvdelen af hvad en normal billet koster. På den måde kan SAS faktisk ende op med at være en ret billig mulighed. Og så er der bare stadig ekstra gevinster ved selskabet så som indtjekket bagage på maks. 23 kg (og en lille ting som te og kaffe) inkluderet i prisen. Så når prisen så også bliver konkurrencedygtig, så synes vi klart der er grund til at tjekke SAS ud. Det skal også lige siges, at denne type billetter også tit kan findes ret tæt på afgang i modsætning til mange andre lavpris-afgange. De figurerer ikke på sider som Momondo og Expedia, så man skal lige forbi SAS egen side HER eller SAS app’en for at finde dem :)

Indkvartering har vi selv fundet frem til og booket, og det var faktisk et hostel anbefalet af min dansk/israelske veninde Ci, som valget faldt på. Old Jaffa Hostel hedder det, og vi kan virkelig anbefale at booke sig ind der! Vi fik tildelt et stort lyst værelse med højt til loftet og stor balkon ud til en hyggelig gade i Jaffa. Der var rent, pænt og så er deres tagterrasse virkelig en lille oase! Man kan både overnatte i dorms, værelser og på madras på taget. Vores værelse kostede 77 dollars pr nat. Jaffa er i øvrigt en 4000 år gammel by med en vild historie. Til sammenligning har Tel Aviv kun 100 år på bagen. Jaffa er derfor en del mere charmerende at bo i, efter vores mening. Der er også et rigt restaurant- og bar-liv samt strand og loppemarked tæt på. Vi blev i Tel Aviv fire af de syv dage vi havde dernede og de resterende tre var vi på farten. Hvad vi har fået tiden til at gå med vil vi beskrive lidt nærmere i næste indlæg :)

Flybilletter sponsoreret af SAS

10 kommentarer

 • Rasmus

  Flotte billeder. Hvilket k

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Rasmus. Gætter på at din sætning slutter med “.. kamera bruger I?” ;)

   Billederne er taget med et Sony NEX 5N med 50mm 1.8f objektiv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ej hvor sjovt, min kæreste og jeg har lige netop bestilt billetter til Tel Aviv i sommerferien med SAS Ungdom i går!

  I må endelig lave et indlæg med tips dertil snarest, selvom vi dog regner med at bruge de fleste dage i Jerusalem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det var da et ret sjovt tilfælde ja :D Jamen vi har skam også tænkt os at lave et indlæg med lidt tips. Men desværre ikke rigtig nogen til Jerusalem. Der var vi dog også en dag, og det var altså også rigtig spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  LÆKRE billeder. Jeg vil gerne høre mere om pølseretten på et af de første billeder ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   TAK! Haha, det er Shakshuka med lækker pølse ;) Selvom det måske ser lidt sjovt ud med sådan en hel fætter i. Vi plejer at få det/lave det med stykker frem for hele kalorius ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Virkelig virkelig flotte billeder!

  Jeg vidste slet ikke at SAS havde ungdomsbilletter så det skal jeg helt sikkert ha’ tjekket ud! Dejligt at i lige reklamere for det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Nej, det vidste vi faktisk heller ikke! Velbekomme :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske billeder, det ser lækkert ud :)

  Jeg er selv stor fan af SAS ungdomsbiletter da jeg p.t. er bosat i Belfast. En af mine danske venner herovre fortalt mig om det, og siden da har jeg ikke benyttet mig af andet når jeg skulle på besøg i Danmark. Priserne er meget overskuelige, og kvaliteten er meget god! Som i selv skriver, så er den 23 Kgs bagage også et kæmpe plus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tusind tak, Emil :)

   Det er også det indtryk, vi har af SAS’ ungdomsbilletter. Det er selvfølgelig ikke altid den billigste løsning, men tit er det en rigtig god en ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen: MUVO Mini