Skønhedsrutiner: krop – Sidsel & Lasse
Billeddagbog fra Tel Aviv #1

Skønhedsrutiner: krop

1. I Love Eco Body Bubbles 2. I Love Eco Smooth Save 3. Essie “Sand Tropez” 4. Alices hudplejeprodukter saltskrub 5. Sanex derma roll-on 6. Matas fugtighedsbodycreme 7. Braun Silk Epil 7 8. Qua Body Balm

Når det kommer til min krop kan jeg godt være lidt for god til at forsømme den og glemme at gøre lidt ud af mig selv. Tit lader jeg stå til med hår, negle osv. lidt for længe, men jeg elsker når det er klaret, så jeg burde bare tage mig lidt sammen! Synes bare ofte at hele skønhedsshowet kan være så omfattende, og det er altså bare ikke altid stikkelsbærbenene, der står højest på min to-do. Jeg arbejder dog på at komme ind i en rutine, og det er ovenstående produkter jeg tit har i rotation.

I badet

I badet benytter jeg mig altid af en kropssæbe, enten uden parfume eller denne fra I Love Eco, der er ecocert-certificeret og dufter lækkert af pebermynte. Af og til slutter jeg af med en bodyscrub med olier i, det kan virkelig gøre underværker på tørre ben og albuer!

Efter badet

Efter badet smører jeg mig ind i en creme og supplere tit med Quas body balm, især om vinteren. Den er fed og god til tørre pletter. Om sommeren er det nok nærmere en solcreme, der kommer på. Jeg bruger altid deo og helst en neutral en af slagsen. Er dog langt fra trofast når det kommer til brand. Lige nu er det denne fra Sanex, der står på hylden. Hvis jeg føler for det slutter jeg af med et par sprøjt parfume, men ofte lader jeg vær.

Øvrigt

Jeg har i en lang årrække brugt neglelak næsten dagligt, men jeg er gået lidt væk fra det på det seneste. Tit har jeg bare ikke tid til at sidde og nørkle med det, og slet ikke hvis det kræver flere forsøg at få det lagt pænt! Hvis jeg en sjælden gang i mellem vil have det på, er det i dag ofte “Sand Tropez” fra Essie, jeg tyer til. Den passer til alt og farven er pæn. Mht. barbering bruger jeg ganske almindelige skrabere under armene, men til benene har jeg altid brugt epilator. Når man lige vender sig til smerten ved at få hevet hårene ud er den altså et super redskab. Mine ben forbliver bløde i lang tid, og de hår der vokser ud er knap så stride som dem man ellers får ved barbering.

Indeholder affiliate-links

3 kommentarer

 • Ida

  De body scrubs fra Badeanstalten er så lækre! Især den med roser er absolut anbefalelsesværdig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja det er de nemlig! Ok, den har jeg ikke prøvet endnu. Må lure lidt på den næste gang jeg er i Torvehallerne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Du kan købe dem i Vila-butikken på Ryesgade og i Magasin :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog fra Tel Aviv #1