Mit nye job - Sidsel & Lasse
RAINS bags

Mit nye job

Lidt af det Hele Vejen roder med

Jeg har glædet mig rigtig meget til at fortælle om denne nyhed, da den kommer til at præge mit liv ret så meget fremover. Efter at have rodet rundt med diverse projekter i foråret og samtidig forsøgt at blive klogere på, hvad jeg skulle med mit liv, bød der sig pludselig en mulighed, som jeg ikke kunne sige nej til. Om præcis to måneder, mandag d. 3 august, starter jeg som ene høne blandt de kreative haner, når jeg tiltræder stillingen som Digital Producer hos det kreative bureau Hele Vejen. Og det er jeg virkelig psyched over! Som Digital Producer skal jeg både indgå i det projektorienterede såvel som det kreative. Jeg kommer til at brede mig på tværs af de discipliner, I ser ovenover. På sigt skal jeg forhåbentlig blive en sej projektleder med både køligt overblik og sans for detaljen, hvilket så naturligvis skal bruges til at løse alverdens opgaver for mange forskelligartede kunder. Nogle af jer kender måske allerede bureauet, der er en Aarhus-baseret start-up med Michael og Christian ved roret. Jeg kan selv huske deres grafik fra Shen Mao og Trains festplakater fra mine yngre dage, og så de mange små klistermærker rundt omkring i bybilledet med det genkendelige logo. Siden da er det gået stærkt, og til august sidder vi så otte mand nede ved M2 Film (som har købt sig ind i bureauet), og der bliver vist knald på fra start. Heldigvis er min mavefornemmelse rigtig god! Jeg elsker at Hele Vejen har så klar en Aarhus-DNA og at drengene har fundet deres helt egen måde at gøre tingene på. Og så har de jo bare lavet nogle rigtig skarpe ting. Fx den visuelle identitet til St. Pauls Apotek. Eller den gennemgribende grafiske opdatering af Kvindemuseets brand. Så jeg er mere end klar til at påføre mig Hele Vejen-rygmærket og blive en del af holdet.Og hvis I nu skal have lavet nogen af ovenstående opgaver fremover, og det skal være det bedste af det bedste, så ved I hvem I skal ringe til! ;)

   

8 kommentarer

 • Mia

  Stort tillykke med det! Jeg ønsker dig held og lykke. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert, stort tillykke med jobbet og virkelig fedt sted du er blevet “høne” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak skal du ha. Ja jeg glæder mig virkelig også til at begynde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IIIIIIH! Hvor er du sej! Tusinde mange gange tillykke!
  Årh, jeg håber at kunne finde noget lige så godt næste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak, søde Nana! Føler mig ret heldig :)
   Er sikker på at du også havner et godt sted. Der er masser af gode jobopslag for OØere for tiden, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det spændende! Kæmpe stort tillykke med jobbet. Jeg gruer lidt for selv en dag at skulle ud på jobmarkedet og finde mit første rigtige voksenjob efter kandidaten, men mon ikke det nok skal gå. Indtil videre starter jeg med at udskyde det lidt ved at tage orlov et år ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Mange tak, Laura. Ja det er også lidt af en afgrund pludselig at stå ved! Nogle dage er det nemmere at tackle end andre.. men pludselig så falder det hele på plads. Det skal det også nok gøre for dig er jeg sikker på! Men orlov lyder nu også dejligt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAINS bags