Northside 2015 #1 - Sidsel & Lasse
Fredagsmusik: NS15

Northside 2015 #1


Så er første dag på Northside 2015 vel overstået og vi er hjemme igen med øl på skoene, pizza i maverne og sol på næserne. Vejret har været noget af det bedste vi har oplevet på NS, og flere gange tog vi os sig selv i at tænke, at vi sad i et perfekt øjeblik med perfekt selskab, vejr og musik. Så har man bare lyst til at stoppe tiden og holde regnvejret på afstand. Helt generelt er det bare dejligt at være tilbage på pladsen. Der er efterhånden noget hjemmeligt ved det, og samtidig er det dejligt at se de mange nye tiltag i år også. Især props for alle de nye siddepladser og træskulpturer. Sofapyramiden er optur! Mht. musikken, så fik vi hørt lidt blandet – José González, Jack Garratt, Dizzy, MØ, Alt-J og Wutang. Det bliver ikke altid som planlagt med musikprogrammet når man tager på festival, og det gjorde det heller ikke denne gang. Men det er nok charmen ved det! Maden nåede vi til gengæld bredt omkring, og vi har i sinde at teste endnu mere i dag :) Vi kan indtil videre især anbefale stenovnspizzaerne i Outside. De er lækre!

   

2 kommentarer

  • Louise

    NorthSide var fedt som altid! Og hvor er Sidsels flotte solbriller fra? :smiley:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsmusik: NS15