Grey suede – Sidsel & Lasse
Sculpture by the sea

Grey suede

A.O. CMS t-shirt, Samsøe & Samsøe ruskindsbukser (gave), New Balance sneakers og Simon&Me kobberarmbånd (lignende her)

Ja, det danske sommervejr har jo ikke ligefrem imponeret ind til videre, så det var altså helt passende at hoppe i et par ruskindsbukser fra Samsøe & Samsøe, som jeg har været så heldig at få foræret. De kommer i øvrig i butikkerne til august, hvis nogen skulle være interesseret. Jeg er helt vild med dem! Jeg tror, er par normale læderbukser ville være lidt for meget til mig, men de her er lidt mere nedtonede og casual. Og så er de virkelig rare at have på. Ruskind er bare så meget efterårets materiale, når man kigger på de forskellige kommende kollektioner, og det forstår man jo godt. Det ser så nice ud!

HURTIGT TIP: Brug koden 50sidseloglasse og få 50% på alle udsalgsvarer hos Munkstore (altså 50% af nyprisen). Gælder til og med i morgen!

Indlægget indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • Vildt fede ruskindsbukser, og over all et fedt look.

  Tror ikke der er specielt mange som kan bærer looket med et par normale læderbukser, da bukserne kommer sindssygt meget i fokus så, men disse er perfekte.

  Meget casual som du selv beskriver! Jeg er fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Mange tak Emil! Fedt med noget feedback :D Og ja, jeg tror du har helt ret. Læderbukser er nok desværre for de få. Og Kanye.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sculpture by the sea