incognito – Sidsel & Lasse
110615

incognito


Flexfit cap (lignende), H&M solbriller, ASOS ruskindsjakke, Weekday t-shirt, Acne jeans (lignende) og COS støvler (lignende)

Når jeg virkelig har tømmermænd, kan jeg godt finde på både at tage kasket og solbriller på og nærmest gå inkognito for ligesom at skjule mit sørgelige, tømmermændplagede ansigt og rødsprængte øjne. Cirka sådan en dag var det, da Sidsel og jeg skulle til mademyday-event om lørdagen sidste weekend, hvor jeg havde drukket lidt for meget med mine kollegaer om fredagen. Den var virkelig hård. Jeg måtte lige køre porcelænstraktor en gang eller to inden vi skulle ud af døren. Heldigvis var der lidt bobler til at starte på, da vi ankom kl. 12. Og det hjalp faktisk utroligt meget. Man skal rejse sig ved det træ, man er faldet, som man siger. Så jeg kørte den bedste dranker-stil og drak mig småsnalret igen. Så gik det pludselig meget bedre! Det er dog ikke noget, jeg regner med at praktisere alt for ofte, for det er virkelig, virkelig hårdt.

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

110615