Fiveoclock drinkchallenge – after-work Scarlett O’Hara – Sidsel & Lasse
010715

Fiveoclock drinkchallenge – after-work Scarlett O’Hara


Jeg bliver helt glad af at se på billederne ovenfor. Det er så dejligt endelig at kunne indtage haven og terrassen. Som jeg skrev om i onsdags, så har Lasse og jeg fået til opgave at deltage i fiveoclockdrinkchallenge med Southern Comfort som afsender. Faktisk kan jeg huske at nogle af mine første oplevelser med Southern Comfort var i de gode gamle Alanya-dage, dengang Lasse og jeg blev kærester. Der købte vi et par flasker med fra Billund Lufthavn og drak på terrassen i den store penthouse, vi havde lejet af min familie. Det var tider! I denne omgang holder vi os til Danmark og min udgave af en Scarlett O’Hara-drink, som I får opskriften på her:

4 cl Southern Comfort
2 cl Roses Lime
12 cl tranebærjuice eller tranebærsaft
Knust is
Limebåde
Evt. danskvand

Fremgangsmåde: Dosér Southern Comfort, Roses Lime og tranebærjuice i en shaker med is. Hæld knust is i drinksglasset. Shake ingredienserne sammen og hæld drinken i glasset. Pynt med lime og sugerør. Spæd eventuelt op med lidt danskvand. Voila!

Vi hyggede os med den lille get-together, og jeg kan bestemt anbefale, at man gør os kunsten efter. Især nu mens vejret er godt. Måske man endda er så heldig at kunne gøre det i en camp på Roskilde? :)

Sponsoreret indlæg

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

010715