Vi tester ShyToBuy / Body Blendz - Sidsel & Lasse
060715

Vi tester ShyToBuy / Body Blendz


I løbet af de næste par uger skal jeg teste Body Blendz fra ShyToBuy. Som navnet antyder, så er ShyToBuy en webshop med en række shønhedsprodukter, kosttilskud, piller m.v., som man måske ikke er så glad for at skulle købe ude i offentligheden. Vi kender det jo nok allesammen, de der kropslige emner, som man ikke går og udbasunerer til gud og hver mand. Og jeg synes det er en meget sympatisk tanke, at nogen har fundet på, at behandling af dem skal kunne foregå helt uden pinlige øjeblikke. Ingen apoteker, der højlydt udbryder “når det drejer sig om analkløe, så skal du smøre tre gange dagligt” eller en kassemedarbejder, som man tænker sidder og dømmer én, når man lige sniger 30 kondomer ind mellem minimælken og de tre bananer. Jeg er heldigvis selv relativt upåvirket i sådanne situationer, men jeg kender mange, der ikke er. Dog værner jeg også så meget om grænsen mellem personligt og privat herinde, at jeg ikke har valgt at teste noget helt hardcore fra webshoppen. Jeg har valgt at tage fat i noget, der er relativt udbredt hos os kvinder. Nemlig appelsinhud og strækmærker. Førstnævnte forekommer hos rigtig mange kvinder og årsager til appelsinhud kan være mange. Og det samme er faktisk tilfældet med strækmærker. Jeg opdagede faktisk mit første strækmærke for ikke så længe siden, og min første reaktion var noget i retningen af “wtf det var sgu da skørt”. Mærkeligt at det pludselig bare var der, og lidt tosset at tænke på, at det skyldes at huden ikke kan følge med i pludselige vægtændringer eller hurtig vækst – det kommer sgu bag på den! Heldigvis kan man godt få sådanne små-skavanker til at blive mindre synlige, og det er i den forbindelse at jeg skal teste Body Blendz coffee body scrub, som eftersigende kan reducere synlig appelsinhud (og strækmærker). Og så glæder jeg mig også til at se hvad produktet kan gøre ved min øvrige hud på benene. Jeg skal bruge det et par gange hver uge fra nu, hvor jeg scrubber et par minutter i badet, og så giver det forhåbentlig dejlig blød, ensartet hud. Perfekt til ti dage på Kreta med bare ben :) I får resultatet at se om et par uger.

Sponsoreret indlæg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

060715