Vaca, Aarhus – Sidsel & Lasse
Tips til et langdistanceforhold

Vaca, Aarhus
Måske læste I vores indlæg med 15 tips til gode måltider i Aarhus til under 100 kroner forleden? Et af vores tips gik til Vaca, som er et relativt nyåbnet mexi-sted i Mejlgade i Aarhus. For ikke så længe siden var vi dernede (det er vidst tredje eller fjerde gang vi har været der, siden de åbnede) for at købe byg-selv-tacos, ribs, tortillachips og guacamole (det blev 150 kr. i alt). Vi gik all-in! Og det smager sindssygt godt! Vi kan varmt anbefale deres pulled pork og barbecue-sauce. Og deres ribs (de er syyyygt gode!). Man får et par foliebakker med de forskellige ting, og så kan man enten spise det i den lille biks eller tage det med. Vi valgte så at tage det med ned til bænkene foran Støy Munkholm på Store Torv og spise det i solen. 3 x tacos koster 45 kroner, og dem bliver man faktisk ganske fint mæt af. Så det er altså en god deal. Vi kan på det stærkeste anbefale at smutte forbi Vaca, hvis man vil have god og lækker mexi-mad til en yderst fornuftig pris :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til et langdistanceforhold