V6 – vinderen blev.. – Sidsel & Lasse
Guide: billedredigering på computer og smartphone

V6 – vinderen blev..

Mange tak til jer, som deltog i konkurrencen. Det var godt at få lidt inspiration til, hvad man kan gøre af lækre ting for sig selv, når man rigtig skal slappe af :) Så tak for det!

Vinderen blev Cille, som skriver: Når jeg virkelig har god tid og gerne vil gøre lidt ekstra for mig selv, så går jeg straks i køkkenet og brygger en lækker kop kaffe. Jeg ved ikke hvad det er med mig og en god kop kaffe, men vi passer bare enormt godt sammen. Når den er brygget er det ind under dynen og så se en hulens masse serier. Jep, jeg slapper max af, når jeg vil gøre lidt ekstra! Man skal nyde disse små stunder :)

Vi kunne ikke være mere enige, Cille! Det lyder som en rigtig god måde at slappe af på ;) Vi har sendt dig en mail. Happy chewing ;)

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: billedredigering på computer og smartphone