140715 – Sidsel & Lasse
Billeddagbog fra Kreta #1

140715


Skjorte fra Wood Wood, bukser fra Rodebjer, sandaler fra Marni x H&M (lignende her/her)

Jeg glemte helt at få postet disse billeder, som Lasse tog inden jeg tog afsted på ferie. Dengang vejret stadig var nogenlunde herhjemme :( Hvis Roskilde-ugen ender med at blive eneste reelle sommeruge i DK i år, så går jeg bare ud og kvæler mig selv i en Københavnerstang already. Incitamenterne for at blive på disse polarbreddegrader bliver da færre og færre. Lasse og jeg er også allerede begyndt at snakke om hvornår vi mon kan få planlagt næste getaway til varmere himmelstrøg. Men det er lidt sværere at have med at gøre nu hvor vi ikke er studerende længere. Vi for at se hvad det bliver til :)

Indeholder affiliate links, skrevet i samarbejde med Asos

6 kommentarer

 • Camilla K.O.

  Ærligt, hvis du havde sådan en tan INDEN din ferie, så er jeg altså dybt misundelig. Du er vel nok smuk Sidsel. Og den skjorte er jo så fin! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Haha, jamen det må jeg jo ha’ haft, selvom jeg ikke selv betragtede det som noget særligt! Måske lidt levn fra vores tur til Israel :) Tak for den søde kompliment!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Super fine billeder! Hvor er den skjorte dog bare fin!! De fleste tøjmærker har jo efterhånden lavet deres bud på den klassiske blå/hvid stribede skjorte, men denne fra Wood Wood er virkelig cool og lidt mørkere i farven end så mange andre – den må jeg hellere lige se lidt nærmere på ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak, Trine. Lasse er en ørn med et kamera efterhånden :) Ja det gør de nemlig, derfor syntes jeg også det var på tide at investere i en, og så gør det jo ikke noget at den er lidt særlig! Kan bestemt anbefale den :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog fra Kreta #1