adidas addiction

Nyd de små øjeblikke


I samarbejde med Kildevæld vil vi gerne lægge lidt op til debat omkring dét at være til stede i nuet og hvordan man bedst nyder de små øjeblikke i hverdagen. Det snakker vi om i videoen herunder, hvis I har lyst til at se med :) Lidt længere nede kan I også se nogle forskellige facts fra en undersøgelse, Kildevæld har lavet. Der er faktisk nogle lidt overraskende facts iblandt!

25% synes, livet var mindre stressende før mobiltelefonen.

Det er måske rigtigt nok. Men den er sørme også smart! Jeg tror at vi forsøger at forholde os til mobiltelefonen mere som brugbart instrument, og mindre som “Jeg har en mobiltelefon, altså er jeg.”. Vi synes begge det er enormt dejligt at kunne lægge den væk indimellem, fx på ferier, og vi forsøger at opdrage en smule på hinanden også. Fx sådan at vi ikke sidder og glor ned i skærmen når vi ser film sammen eller når vi fx går en tur.

12% har kørt for langt med bussen, fordi de kiggede på deres telefon.

Der er Lasse skyldig! Eller dvs., han nåede ikke bussen pga telefonen. Det skete faktisk for kun et par uger siden, da han skulle nå en bus ud til mine forældre. I telefonen fik han det til at lyde lidt som om det var bussens skyld: “Det gik så stærkt…jeg sad og holdte øje, og det ene øjeblik var der ingenting, og det næste øjeblik var den kørt forbi mig!”. Meeen, sandheden var nok nærmere at der pludselig var et Instagram-post, der var lidt for spændende.

8 ud af 10 foretrækker den virkelige verden frem for sociale medier

Vi ved ikke lige, hvad der sker for de sidste 2?! Forhåbentlig ender vi ikke selv sådan, for det ville i vores øjne være ret trist. Heldigvis får vi stadig meget mere ud af de virkelige oplevelser end de virtuelle, og det minder én om, at man bør prioritere dem over skærmtid any time :)

Man bruger dagligt 9 timer på at kigge på en skærm

Der ligger vi garanteret højere end gennemsnittet! Og det er ikke helt med vores gode vilje, men vi forsøger så også at kompensere ved ikke at blive opslugt af skærmen alt for meget i fritiden, selvom det er svært.

I kan se flere facts fra undersøgelsen på Kildevælds Facebook-side her.

 

Hvad gør I for at huske ikke at sidde og glo ned i telefonen hele tiden? :)

Sponsoreret indlæg

   

4 kommentarer

 • For ikke at stene på Iphonen, tilbringer jeg tid, med dem omkring mig. På den måde værdsætter man også andre.
  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg elsker at kigge på mennesker. For at få inspiration til alt fra personlig stil til udstråling, samt at prøve at forstå det sociale menneske, tager jeg tit bussen i stedet for toget, så jeg kan kigge på mennesker. Godt nok tager bussen længere tid – men det er ekstra tid, jeg er villig til at bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Det var da en god idé. Menneskekiggeri elsker jeg også. Tit placerer jeg mig ved et vindue frem for inde i et lokale, hvis jeg kan, netop med dét som formål :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

adidas addiction