Hvis vi vandt en million kroner + konkurrence – Sidsel & Lasse
knit in august

Hvis vi vandt en million kroner + konkurrence

Vi går faktisk tit herhjemme og snakker om, hvad vi ville gøre, hvis vi vandt en masse penge. Det er nok noget, de fleste drømmer om en gang imellem. Men vi har faktisk ikke så tit snakket om, hvad pengene skulle bruges på, hvis vi “kun” vandt én million kroner i Lotto. Det er jo ikke rigtigt nok til at man bare kan trække sig tilbage og leve i sus og dus. I hvert fald ikke i Danmark. Det er nærmere en rigtig stor håndfuld lommepenge, som man kan bruge på mange forskellige måder. Og der skal da ikke herske nogen tvivl om, at man for en million stadig kunne købe en hel masse fedt! Sammen med Danske Spil har vi fået til opgave at lave en lille collage, der viser, hvad vi ville bruge pengene på, hvis vi vandt en million kroner. De har nemlig lanceret et koncept de kalder “Millionærgaranti”, som går ud på at der blandt alle vindere (mindst fire rigtige i lotto) bliver udtrukket en vinder af en million kroner. Så hermed får I vores hedeste materialistiske drømme!

Vi havde det rigtig sjovt med at lave collagen, og var vist lidt overtrætte, da vi klippede billeder ud, hvilket denne video vist også vidner om! Men resultatet skulle gerne give et billede af de tanker vi har gjort os. Vi har valgt at dele vores collage op i syv kategorier, som vi godt kunne tænke os at bruge penge på. Forklaringen på hver får I her:

1. “Rejse” – Der er ingen tvivl om, at dette var den første tanke, der poppede op hos os begge. Vi kunne snildt forestille os at kaste de første 100-200.000 efter et par rejser – måske få krydset et par destinationer mere af på denne listen. Og med vores erfaringer med at skræddersy ture kunne pengene forhåbentlig række langt. Måske endda til en jordomrejse?

2. “Cykle” – Jeg tror både Lasse og jeg ville se det som den største luksus at kunne vade ind i Fri Bikeshop og pege på lige den cykel vi hver kunne tænke os, og så bare lægge kolde kontanter på disken. Og den skulle selvfølgelig have fuld gas med lædersaddel, dynamolygter og den flotteste ringklokke i byen!

3. “Shoppe” – Denne kategori er vist uundgåelig! Det skulle slet ikke være sådan, at vi gik helt overboard og købte en masse ubrugeligt. Men fx liige den der perfekte læderjakke man har haft øje på, eller det sejeste nye kamera eller anlæg. Det kan være vi ville sætte 50.000 ind på forbrugskontoen, og så kunne man tage sig en enkelt vild shopping spree.

4. “Bo” – Lasse og jeg er jo så småt ved at lede efter et nyt sted at bo, og gerne et sted vi kan købe. Og når man nu får stukket en million i hånden, så ville det næsten være fjollet at brænde hver krone af på noget, som ikke giver sikkerhed i længden. Ved at poste fx lidt over halvdelen af pengene i en bolig kunne man slippe helt for banklån, og dermed have et større rådighedsbeløb hver måned + en bolig, hvor ca. 1/5 af prisen allerede var betalt af. Det ku’ være lækkert!

5. “Donere” – Delt glæde er dobbelt glæde, som man siger, og det er vi ret enige i. Derfor er der heller ingen tvivl om, at vi ville give en stor håndfuld penge til velgørenhed. Og nu vi er ved det med at give, så ville vi helt sikkert også forsøge at forsøde vores respektive familiers liv lidt. Min søster har fx lige fået stjålet sin mobil, så det ville være dejligt at kunne forære hende en ny! Og ellers bare kaste penge efter oplevelser man kunne dele sammen.

6. “Feste” – Selvfølgelig skal man også feste lidt, når man vinder en million! Måske på Roskilde Festival, Trailerpark eller Northside. Der skulle klart også være en aften, hvor vi sørgede for at alle vores venner havde en fest, og så skulle vi nok stå for regningen :)

7. “Spise” – Vi ville helt sikkert også brænde nogle kroner af på gode, økologiske råvarer og på gastronomi. Vi kunne starte med en tour-de-Michelin i Aarhus og slå vejen forbi Gastromé, Substans og Frederikshøj. Sidenhen kunne vi også tage en tour i København. Så skulle de penge nok få ben at gå på!

Vi har også fået lov at afholde en konkurrence i samarbejde med Danske Spil, hvor én heldig læser kan vinde en middag for to til en værdi af hele 2000 kroner (det ville helt klart også være noget, vi skulle ha’, hvis vi vandt en million!). For at deltage i konkurrencen skal du bare færdiggøre sætningen “Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg…” i kommentarfeltet på dette indlæg :) Vi trækker en vinder om fem dage, og vi kontakter vedkommende pr. mail, så husk lige at skrive mail i e-mail-feltet! ;)

Held og lykke – vi glæder os til at høre, hvad I kunne finde på at bruge en million kroner på!

Sponsoreret indlæg

110 kommentarer

 • Laura

  … bruge pengene på at afbetale det lån jeg har taget fra min mor og far for at kunne købe en andelslejlighed – det kunne være virkelig dejligt (ja ja, det lyder lidt kedeligt, men altså). Så ville jeg nok også købe en ny sofa og tage ud og rejse og herefter gemme resten, hvis der er noget tilbage ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mega fedt indlæg! :)

  Hvis jeg vandt en million ville jeg købe en skøn lejlighed i Aarhus, installere den med de lækreste møbler, og så lige rejse en god sjat penge op ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg…
  bruge dem på at rejse det næste halve år, inden jeg skal til at studere, i stedet for bare at arbejde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  … Ville jeg forkæle mine nærmeste, trække en måned eller to ud af kalenderen og rejse langt væk, få lavet nyt badeværelse OG købe en af de der Celine tasker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Bonnerup

  Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg rejse verden rundt og arbejde for alle de dyre-projekter, jeg brænder for. Kæmpepandaer i Kina, gadehunde i Grækenland, næsehorn i Afrika, havskilpadder i Australien, hvaler i diverse have. Listen er noget nær uendelig. Lige nu er jeg frivillig på et Kattehjem i Hillerød. Tænk stort, start småt, som man siger ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mie Hymøller

  … Ville jeg uden at blinke bestille en plads på drømmerejsen her i mit sabbatår, som koster hele 85.000 kr + kost og lommepenge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg tage kørekort og investere i en bil efterfølgende. Hvis jeg kunne finde en halvbillig andelsbolig, ville jeg nok også investere i sådan én. Jeg ville invitere min bedsteveninde på den London-tur, vi altid har snakket om og min anden bedsteveninde med på tur til Berlin. Jeg ville betale min mors gæld af og til sidst ville jeg forkæle mine marsvin med et luksus bur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  … Invitere min kæreste med til Australien. Og min veninde med til New York. Det er to steder, jeg endnu ikke har besøgt – men stadig drømmer om :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg tage hele min familie over til Mexico for at besøge min udvekslingsfamilie, det ville være fantastisk at vise dem min verden i det år jeg var udvekslingsstudent. Derudover ville jeg rejse rundt med min veninde i Sydamerika – Machu Pichu i Peru er min drøm <3 Tilsidst vil jeg bruge resten på at flytte til KBH, så jeg er klar til studiestart næste sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  … tage et år ud af min kalender, pakke en kuffert og rejse ud i verden! Jeg ville se alle de steder, som jeg altid har drømt om at se og nyde følelsen af frihed. Jeg ville også bruge nogle af pengene på at forkæle min familie, invitere dem på en lækker middag og give dem ting de har ønsket sig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Tschammer

  … købe et hus, som mine drenge og jeg kunne bo i og hvor min kæreste og jeg kunne blive gamle sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg tage min kæreste under armen til foråret (hvor hans nuværende job udløber, og jeg afslutter uddannelse – altså er vi fuldstændig fri!) og rejse jorden rundt, så længe der var penge til det. Vi skulle i hvertfald forbi Australien, Sydkorea (hvor han oprindelig er fra) og Chile. Og så alt derimellem. Når pengene var brugt op, kunne vi tage hjem igen og prøve det der job og hverdag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Es

  Hvis jeg vandt ville jeg købe mig en lille ny bil. Oh det ville være frihed. Der udover ville jeg købe mig tid med en indretningsarkitekt, tage en tur ud og rejse, give lidt penge til projekt hvor jeg er frivillig, betale mit su lån ud. og ellers ligge pengene til side, så jeg havde lidt ekstra til fast ejendom inden længe ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karine

  Hvis jeg vandt en million i Lotto, ville jeg skifte alle vores vinduer ud i hele huset. Resten af pengene skulle bruges til en ny bil om nogle år, samt allerbedst en rejse for mig min mand og tre drenge til USA eller Thailand i 3-4 uger :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg ville simpelthen male i hele hytten, og istandsætte vores lille badeværelse. Og så skulle børnenes værelser have nyt trægulv+nye senge, og når vi nu var i gang, så skulle vores egen seng også skiftes ud med en elevationsseng……..og…..og…..og……;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samine Alimohammadi

  Købe en lækker lejlighed på Vesterbro med min kæreste, tage til Maldiverne og et smut forbi Noma ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg bruge dem på at købe min mors hus tilbage som desværre blev solgt af hendes kæreste, da hun fik to hjerneblødninger for 3 år siden. Idag har hun intet, og det vil være den bedste gave jeg nogen sinde kunne give nogen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ville jeg afholde en parade med kinesiske drager, romerlys og hele svineriet! Ingen smalle steder her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg rejse hele verden rundt i mit sabbat år. Istedet for, at bruge den første del af året på at arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg droppet at spare penge sammen i mit sabbatår og bare tage ud og rejse med det samme. Jeg ville rejse hele verden rundt :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ville jeg leve i nuet. Tage hen til den nærmeste lufthavn, og hoppe på drt førate fly det går. Ville virkelig gerne dele oplevelsen med min dejlige kæreste. Jeg har aldrig været ude for landets grænser. Så det ville være en drøm! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannick

  Bruge halvdelen af pengene på at købe mormors sommerhus som hele familien har glæde af store dele af året – dejlig tæt på stranden og skoven. Men som efterhånden er mange penge for en dame på pension at skulle betale. Min familie har ikke råd til at hjælpe andet en med en solid omgang havearbejde og kørsel så tit hun ønsker at komme der op.
  Resten af pengene ville nok blive delt ud på samme måde som jeres 7 kategorier lidt hyggelige lommepenge til både os selv men også familie og venner :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Mit svar er ganske forudsigeligt, men jeg ville ligesom mange andre vælge at rejse som det første. Jeg har en lille drøm om at hive hele min familie (forældre + 3 søskende) på en tur til New Zealand og/eller Australien. Jeg backpackede engang for “tusinde” år siden begge steder, og ville elske at vende tilbage med min familie ved min side!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Sylvester

  Tage min kæreste under armen og rejse jorden rundt inden vi om et års tid er færdiguddannede, hvor det langt fra er sikkert muligheden lige dukker op igen foreløbig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Hilding- Hamann

  Jeg ville invitere min yderst danseglade familie og venner til fest på et gods med alt betalt og stort fedt orkester! Hvad der måtte blive tilovers; udbetaling på rækkehus i smilets by!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg vandt en million ville jeg rejse jorden rundt med min dejlige kæreste, og derefter tilbringe en masse tid i Tokyo, hvor vi lige har været, og som vi savner rigtig meget. så ville jeg også købe et nyt kamera til os begge så vi kunne forevige vores minder <3 Mine forældre og lillebror skulle heller ikke snydes for en luksusferie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikala

  … Tage på den vildeste shoppingtur med et par gode veninder! Man kan vel aldrig shoppe for meget…. Vel? Haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville købe en ny tlf og computer. Donere til kattens værn. Købe 3 par sko. Louboutin stiletter er da meget nødvendige og praktiske sko ik? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  … Invitere min familie med til Grønland. Har længe drømt om at opleve den flotte natur :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ville jeg købe min drømmelejlighed med beliggenhed på Nørrebro, København. Derudover ville jeg tage til USA med tomme kufferter og shoppe for til sidst at ende med et par uger på Cuba.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Marcher

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotte ville jeg supplerer min studieøkonomi med lækkert mad, samt fyre en masse penge i vores kommmende baby. Sidst vil jeg invitere mine forældre på ferie, bare fordi de fortjener det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Søby Ovesen

  tage ud og rejse med alle mine bedste venner. der skulle ikke spares på noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvis jeg vandt 1 million, ville jeg invitere mine nærmeste på luksusferie til Galapagos og give dem alle et kontantbeløb. Derudover ville jeg købe en bil, investere en del og generelt forsøde min hverdag med lækre restaurantbesøg og skønne rejser. Aaaaahhhh, drømme, drømme, drømme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Amalie Jeppesen

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg købe en Tesla og så skulle hele familien med ud og spise. Jeg håber dog at jeg kan starte med at vide en middag, så kæresten og jeg kan komme ud og spise sammen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg give min mor en ny bil, så hun slipper for værksted hver uge, og så ville jeg tage med min kæreste til Sydamerika, hvor han skal hen hele november uden mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg flytte til Egypten og få lært det arabiske sprog, som jeg har kæmpet med i 2 år nu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg invitere hele min familie med til Maldiverne, som jeg nu i flere år har sukket efter at komme til at opleve.
  Derudover ville jeg give mig selv lov til at shoppe amok, og købe min ultimative drømmetaske! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna Pinstrup

  Hvis jeg vandt en million vil jeg gå ind og hente min backpacker og rejse verden rundt sammen med min dejlige kæreste. Første stop er der slet ingen tvivl om, det vil være nede ved min onkel i Malaysia jeg ikke har set længe og savner meget, han har altid være den storebror jeg ikke har ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  hvis jeg vandt en million kroner i Lotte ville jeg starte min egen virksomhed i morgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg købe en masse øl, vin og lækkert mad, holde en kæmpe fest for alle mine venner og familie. Derefter skulle der fuld fart på en masse rejseri – og det skulle for en gangs skyld foregå på de dyrere pladser i flyet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • svend

  Hvis jeg vandt en million i Lotto, ville det være muligt for Anna, som er gravid med vores barn i 6 måned, ikke at skulle arbejde røven ud af buskerne, ved siden af sit studie, for at få hverdagen til at hænge sammen med hendes i forvejen to drenge som hun er en badass fantastisk mor for. VH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg rejse til sydafrika og blive gift med min forlovede – fejre det i en lykkelig rus af tosomhed og gøre det hele om igen, når vi kom hjem sammen med alle dem vi elsker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Choe

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg nive mig i armen og derefter græde af glæde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg gå ned i tid for at være sammen med min søn og babyen i maven. Jeg ville tage børnene og min mand med ud at opleve verden og købe en ny bil til min mand – drømmebilen som han solgte da han mødte mig og skulle tænke lidt mere økonomisk. Han fortjener den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy

  Hvis jeg vandt en million så tror jeg, at jeg ville starte med at betale min SU-gæld ud. Dernæst ville jeg dele en sjat ud til familien, og så ville jeg ellers bare rejse ud i verdenen uden faste destinationer… Lidt mere spontanitet i livet ville være rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil

  Hvis jeg vandt en million kroner i lotto ville jeg købe en bil og flytte hjemme fra, derudover ville jeg nok leve livet på præcis samme måde som jeg gør i dag. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg – købe en ny bil til familien. Vi trænger til en bil som er stor nok til os – OG så kan jeg måske overtale manden til en 3er :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg være så fornuftig af bruge størstedelen pengene på en bolig. Derudover ville jeg tage fri fra arbejde og tage på en lang ferie i Vietnam/Thailand/noget-i-den-stil. :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis jeg vandt 1 million kroner i Lotto, ville jeg betale lånet af på ny- erhvervet lejlighed, smide en god pose penge efter en lækker rejse for hele familien, investerer i tørre aktier for at gøre mine fortjeneste større og uden at blinke gøre kreditkortet rødglødende i Chanel butikken i Paris. Intet mindre :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg:
  – invitere min næmeste familie ud at rejse (17 pers.).
  – Jeg ville få leveret en kæmpe blomsterbuket til min mors gravsted en gang om ugen
  – Jeg ville helt uden dårlig samvittighed investere i den Mulberry taske og den ring, jeg går og drømmer om
  – Give en fin donation til Kræftens Bekæmpelse (udover mit normale kontingent)
  – Købe en Audi til min mand
  – Og så ville jeg glæde og hjælpe venner og familie alt det, jeg havde mulighed for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvis jeg vant en million kroner i Lotto ville jeg tage på drømmerejse med mine nærmeste, og så ville jeg donere til velgørenhed. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hvis jeg vandt en million ville jeg købe en bil, gemme nogen til et bryllup, og så skulle resten nok smides i et huskøb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg købe den rejse til USA, som manden, ungerne og jeg har snakket om i lang tid efterhånden, og så den helt sikkert også have gas på fest, shopping osv, men jeg ville også gerne glæde mine nærmeste med nogle super fede oplevelser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym07

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg udføre forbedringer på mit hus. Og så skulle mine børn også forkæles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille H

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg tage ud på den drømmerejse til Australien, som jeg ellers ikke har råd til, og jeg ville give en del af dem til min mor, der er alene og skal forsørge to børn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  …ville jeg investere i eget firma til min kæreste i Aarhus, så vi endelig kunne være i samme by. (Og tage ham med på Juliette i Jægergårdsgade og fejre med Burger Teriyaki – mmmmh)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob

  … betale mit banklån ud. Jeg ville invitere min kæreste på drømmeferie. Lidt ville nok også gå til shopping, spisning og generel forsødning af tilværelsen. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  …Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg forsøde tilværelsen for min kæreste og min familie. Min kæreste og jeg skulle klart spise og drikke os igennem en masse eksotiske rejsemål, og så vil vi virkelig gerne have en bil også. Mine forældre skulle have lidt kolde kontanter til at nedbringe kassekreditten :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Forfølge min drøm at rive et år eller to ud af kalenderen og rejse verden rundt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah R.

  … Hvis jeg vandt en million kroner, ville det svare til betaling af ca. 100 af Kilroys programmer der udbyder rejser som frivillig. Og selvom jeg ville elske at nappe alle 100, ville jeg nok “nøjes” med 60 – og slå to fluer med ét smæk; opleve verden fra en atypisk vinkel og samtidigt hjælpe dem, der har mest behov for det – mennesker som dyr. De resterende penge ville jeg bruge på både at forkæle mig selv og dem jeg holder af, med alt det dér materialistiske pladder min SU-økonomi ellers ikke giver mig lov til :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  … rejse rejse og rejse. Jeg drømmer om at se hele verdenen, så størstedelen af pengene ville klart gå til dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M. Larsen

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg tage et halvt år til Asien med min dejlige kæreste :sunglasses:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolai Aarkrog

  Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg rejse jorden rundt og så åbne en indisk take-away ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise N

  fluks bestille en ferie til hele min familie, gamle som unge. Og forkæle dem fra start til slut.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  … købe en større bil, så der er plads til familien. Og tage til Grønland med kæresten og vores tre børn for at besøge min mors side af familien :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg kunne købe et hus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg give dem til min mor så hun kunne købe et hus, som hun altid har drømt om :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg rejse og købe et lille rækkehus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis jeg vandt en million ville jeg betale min studiegæld og købe en veloursofa! Bagefter ville jeg tage på en lækker rejse med alle dem jeg elsker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Høj

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg fylde fryseren op og glemme alt om, hvor dyrt det er at flytte hjemmefra ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg:
  – Helt sikkert tage ud at rejse indtil jeg var træt af det (så lang tid).
  – Prøve at være ansvarlig og ligge penge til side til bolig der skal købes et tidspunkt.
  – man kan jo blive ved… hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvis jeg vandt en million i lotto ville jeg afbetale min lejlighed og dermed være skyld-fri :-) hele herligheden ville jeg nok fejre med en god ferie og en god middag på restaurant :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  … Starte på studie. Vil ikke kunne klare mig på en SU med baby og ejerbolig – men en million ville løse det problem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvis jeg vandt en million ville jeg…
  …købe en bil med automatgear, så jeg ikke behøver være bange for at gå i stå på de aarhusianske bakker.
  …betale min gæld ud.
  …og rejse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg købe et sted med en have, så jeg kunne dyrke mine egne grøntsager, sidde under et halvtag og drikke vin eller kaffe med en god bog og bare nyde at have et sted med plads omkring mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg invitere min mor på en luksus rejse ud i verden! Som enlig mor har hun sparet sin egen sommerferie væk de sidste par år for, at have råd til, at min søster og jeg kunne komme af sted på ferie med vores veninder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie marland

  Betale hele min SU-gæld + min kærestes samme ud.
  Sætte 100000 kr af til indskud og møbler, når vi flytter.
  Sætte 70000 kr af til, at vi uden problemer ville kunne klare os en pæn periode på dagpenge i en bolig vi har råd til med 2 x løn.
  Forære min mor og kæreste en ny ipad hver + en computer til min mor, og købe en spritny macbook og iPhone til mig selv.
  Invitere min kæreste og vores forældre og bedsteforældre ud at spise.
  Sætte penge af til et kørekort til min kæreste til når det er relevant at bruge det.
  Rejse lidt med kæresten – intet ekstremt vildt eller eksotisk, bare nydning og tid.
  Betale for en personlig træner-forløb til min kæreste og jeg i en periode som kickstart.
  Forære min mor en ordentlig omgang klippekort til massage og akupunktur mod hendes smerter.

  Shopping ville der nok også blive lidt af, men jeg ville faktisk hellere prioritere pengene i nogle mere varige ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg…

  * Købe en ny computer
  * Få mig en hund
  * Forkæle min familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg sætte mit hus i stand,nyt tag og vinduer, det trænger,tage ud at rejse med min familie, give lidt til mine 4 børn, forkæle mig selv og kæresten med nyt tøj, og sætte resten i banken til dårlige tider. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Haugaard

  … Ville jeg sige mit studie op og tage jorden rundt. Simple as that :-) Man er vel kun ung (og millionær) én gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg..
  Invitere min far til London for at se fodbold.
  Invitere min mor til Mallorca for at slappe helt af.
  Invitere min søster til en hvilken som helst storby, der har hendes interesse.
  Få en personlig træner – det virker som om, at det er effektivt ifølge diverse bloggere.
  Købe mindst 4 stykker tøj i Latinerkvarteret i Århus uden at føle mig som et dårlig menneske, der ikke kan administrere mine penge ordentlig.

  Og NÅ JA.. købe en lejlighed i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Eckhardt

  …. Ville jeg hive et halvt år ud af kalenderen og rejse med min mand og vise min søn lidt mere af verdenen. Det er så sundt at rejse i længere tid, at suge nye indtryk til sig, få brudt med vanerne og få skærpet sanserne. Og komme helt tæt på hinanden som familie. Det vill jeg elske! Og så ville jeg holde et brag af en farvelfest med musik, bobler, sjusser, dans og lækker mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg…
  Spise meget mere sushi
  Invitere min søn ud og rejse, og lade ham bestemme hvor vi skulle hen.
  Fikse badeværelset så det ikke var så spændende at gå på toilettet herhjemme.
  Købe en cykel
  Gå i gang med min drømmeuddannelse uden alle de økonomiske bekymringer der rumsterer nu.
  Forkæle mine kære..
  Nå ja, få fat på en personlig træner.

  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  …ville jeg sørge for at få lært nogle spanske gloser og så tage på drømmerejsen til Sydamerika med min kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg invitere min bedste veninde på den dykkerrejse vi længe begge har drømt om… Og så ville jeg nok bruge resten på bolig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg købe en solid (men ikke overvældende dyr) sejlbåd og så stikke et år til søs med hele familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SOFIE G

  HVIS JEG VANDT EN MILLION KRONER I LOTTO VILLE JEG ALLERFØRST TAGE PÅ SPROGREJSE, SÅ MIT ENGELSK KAN FÅ EN OPGRADERING!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina B

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg købe et hus til min kæreste, søn og jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg købe et hus til min kæreste, søn og jeg :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg rejse hele verden rundt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg …

  … formegentlig bruge en lille del af dem på en andelslejlighed i den by jeg vil studerer i næst og derefter lave en af de dersens voksen “opsparingskontoer” til de der øv situationer, som en kæmpe tandlægeregning eller erstatning af en rødvinsplettet sofa…. Sidst men bestemt ikke mindst, ville jeg garanteret bruge en KÆMPE pulje penge på at rejse. Det er sgu livskvali i aller højeste grad for mig :)
  Krydser fingre (er mega foodie men totalt S.U slave, så en god middag ville være toppen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofia

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg tage min familie med på en rigtig dejlig, luksusrejse och spare de resterende penge til en dag hvor jeg skal ud og købe mig en bolig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  … være en fornuftig-Per og betale mit studielån af #voksenliv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Gregersen

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg som det første, købe min søde kæreste en playstation 4. Et mindre beløb ud af en million, som kan glæde en man elsker. Jeg har desuden en drøm om, at starte som selvstændig – så mange af pengene ville gå til opstart af virksomheden. Min drøm ville gå i opfyldelse :-)

  Mvh. Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg stadig prøve at overbevise folk om, at penge ikke er lykken. Men at vågne op til den ene person ved din side og tænke, at du har alt hvad du behøver lige dér – det er lykken. Og så ville jeg gå ned og købe en kaffe og crossaint, og gå endnu en dag i møde med et smil, og velvidende, at i dag kunne jeg have købt dobbelt op :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Tage på en laaaang efterårsferie til sri Lanka og Maldiverne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  …tage ud at rejse! Jeg bliver snart færdig med min kandidat, og hvilken bedre måde at fejre det på, end ved at rejse – inden den store jobsøgning skal i gang. Jeg drømmer om Asien – særligt Japan – eller USA’s vestkyst. Ihhh, det ville være så skønt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna K

  Jeg ville tage hele min familie med til Sverige for at holde jul. Og så ville jeg tage min kerne og min kæreste med ud at shoppe alt det, de ønsker sig og mangler lige nu. Selvfølgelig ville jeg også shoppe til mig selv… Og købe den dyreste flaske champagne, jeg kunne komme i nærheden af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg…tage jeg skynde mig at tage mine forældre med til Bali og Vietnam.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg tror, at jeg ville have så svært ved at beslutte mig.. Men hvis jeg vandt en million kroner ville jeg, som mange andre studerende, nok bruge den på at forsøde tilværelsen – købe lækrere råvarer, tage ud at spise oftere. Men jeg ville nok også investere en del i mærsk aktier, og så ville jeg helt klart også rejse. Jeg synes alle jeres inddelinger beskriver fornuftige måder at bruge så mange penge på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvis jeg vandt 1 million kr ville jeg ligge en konvolut under juletræet til alle de dejligste mennesker, og heri skulle der være et gavekort på noget, de VIRKELIG ønsker sig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg rejse til Bali og lære at surfe og bagefter til Australien og dykke :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg som det første opfylde min kærestes store drøm om en fodboldrejse til Manchester. Ellers ville jeg bruge pengene på rejser og til at forsøde tilværelsen på SU :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg invitere min familie, venner og kæreste på en lækker rejse, og donere en del af pengene til et humanitært formål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hvis jeg vand en million kroner i lotto… ville jeg tage mine forældre med ud og rejse, da de hele sommerferien igennem har arbejdet i min nyindkøbte lejlighed, som et tak for det store arbejde de har lagt i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg tage min kæreste og familie med til Australien og New Zealand, så de kunne opleve de fantastiske lande med mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg rejse ud og opleve verden sammen med min søde kæreste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg cykle jorden rundt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg bruge pengene på 3 forskellige ting. Er på 2. år igang med at spare op så jeg kan give min far en halv jordomrejse i 60 års fødselsdagsgave. Da han er syg og ikke kan flyve særligt lange distancer ad gangen, så koster det en masse penge. Så dér skulle klart ligges nogle penge, så jeg ikke behøver tage alle de rentgøringsjobs :) Derudover ville jeg betale mit SU ud – kedeligt jeg ved det! Jeg ville købe en kolonihave – fordi det bare er barndomsidyl, og lækkert når man bor i byen. :) Og slutteligt så ville jeg give min kæreste et tilskud til den motorcykel han går og drømmer om :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten

  Hvis jeg vandt en million ville jeg rejse til Korea og lede efter min biologiske familie. Jeg ville invitere min søde mor og kæreste med – dernæst ville jeg nok (også) forkæle min nærmeste familie og helt sikkert gemme nogle penge til når der en dag skal købes bolig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

knit in august