Hvis vi vandt en million kroner + konkurrence

Mandeaften med Food Festival

Sidste uge blev jeg inviteret af Food Festival (som finder sted i Aarhus meget snart – d. 4 til 6 september) til en rigtig god mandedag og -aften, der blandt andet bød på ostesmagning, fiskefiletering og højhastighedssejltur i Aarhus Bugt.


Jeg spiser normalt kun de mest milde oste, og for bare nogle år siden spiste jeg slet ikke ost. Men Arla Unika ostene, som vi smagte på, dem kunne jeg virkelig godt lide. Også blåskimmel og meget lagret ost. Jeg var ret stolt af mig selv, faktisk!


Til osten fik vi øl fra Munkebo Mikrobryg, der er brygget på en gærstamme, der er fundet på bierne omkring Munkebo. Ret spændende at høre om – der er utroligt meget nørderi omkring ølbrygning. Øllet smagte virkelig godt og kan selvfølgelig prøvesmages og købes på Food Festival.


Aftensol set fra vandet ved Aarhus Lystbådehavn. Searangers sejlede os rundt i Aarhus bugt og hev forskellige spændende ting op af vandet til aftensmaden senere.


En flot hummer fra Aarhus Bugt vil venstre og en god hvidvin præsenteret af Smagførst til højre.


En rigtig grimrian af en kulmule, som jeg fik lov at prøve kræfter med at filetere. Det var faktisk meget sjovt! Sidsel pointerede dog straks, da jeg kom hjem, at jeg skulle gå ud og vaske hænder (igen) – fiskelugten var vist ikke til at tage fejl af :D Til at assistere med fileteringen var de kyndige herrer fra P. Clausens Fiskehandel, der ligger ved Aarhus Lystbådehavn. Det var også her, vi indtog vores aftenmåltid.


Dækket op til hygge med vin og lys.


Vi fik serveret kulmulen, som vi havde fileteret. Den blev akkompagneret af hindbær, savtang (fra bugten), dild, gulderods- og rygeostecreme og en masse andet godt. Selvfølgelig med de fire vine fra vinsmagningen at drikke til.

Alt i alt en helt vildt fed dag, hvor jeg virkelig fik øjnene op for, at der bestemt også er noget for mændene på Food Festival. Både Arla Unika, Munkebo Mikrobryg, Searangers, P. Clausens Fiskehandel og Smagførst vil være at finde til Food Festival, hvor de fortæller, vejleder og deler ud af smagsprøver! :) Sidsel og jeg skal af sted mindst én af dagene, og jeg kan varmt anbefale jer at gøre det samme, hvis I bare interesserer jer en smule for mad. Vi udlodder muligvis et par billetter til Food Festival på vores Facebook-side, så følg med derinde! :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvis vi vandt en million kroner + konkurrence