Mandeaften med Food Festival

7 ting, vi som bloggere ofte hører

Nu har vi jo blogget en del år efterhånden, og vi er begyndt at lægge mærke til en del spørgsmål og sætninger, der går igen, når vi snakker med andre mennesker om bloggen. Vi synes, det er lidt sjovt, at det er præcis de samme ting, folk spørger om, så vi tænkte, at vi lige ville dele listen med jer. Så ved du, hvad du (ikke) skal spørge en blogger om, næste gang du møder en ;)

“Ej, tager det ikke vildt langt tid at have bloggen?” – Jo, det gør det. Vi udgiver 30-35 indlæg om måneden, så det er lidt ligesom at have et deltidsjob ved siden af sit fuldtidsjob. Men det er sjovt og fedt!

“Årh, jeg burde også lave en blog, så jeg også kan få alle mulige produkter tilsendt!” – Haha, denne kommentar får vi ofte, og vi kan da også godt se, at vi er i en priviligeret position mht. alt det vi får tilbudt. Men det er nok lettere sagt end gjort at køre en blog på daglig basis! Og hvis du opretter en blog, bare fordi du gerne vil ha’ ting tilsendt, så bliver du hurtigt skuffet. Det sker i hvert fald sjældent lige med det samme. Og så er det jo heller ikke pointen med at blogge ;)

“Hva, tjener I så penge på det?” – Det er åbenbart det, der afgør for folk, om det er fuldstændig vanvittigt at bruge 20 timer om ugen på at blogge, eller om det faktisk giver mening. Og det er måske heller ikke en helt forkert observation. Og for at svare på spørgsmålet: ja, vi tjener penge på bloggen. Ikke nok til at blive millionærer, men nok til at forsøde tilværelsen en hel del :)

“Kan I så leve af at blogge?” – Det er der kun en håndfuld danskere, der kan. Og respekt til dem! Vi er desværre/heldigvis nødt til at have et arbejde ved siden af ;)

“Hvordan påvirker det jeres forhold at have bloggen?” – Faktisk i en ret positiv retning langt størstedelen af tiden. Det er ret fedt at have sådan et projekt sammen, som man er fælles om og har set vokse sig større over årene. Og nu er vi bare så vante til vores “opgaver”, at de er blevet en del af vores hverdag.

“Er det ikke vildt mærkeligt at alle mulige mennesker, I ikke kender, kan følge med i jeres liv?” – Det er faktisk ikke specielt mærkeligt, nej. For de sidder alle sammen ude bag hver deres skærm, og det er ret sjældent, at de siger hej i virkeligheden (det er fedt, når I gør det!). Så de 25-30.000 mennesker, der kigger forbi på en måned, er egentlig bare et tal for os. Det er ikke helt til at forstå. Hvis der stod så mange mennesker og kiggede på, når vi tog billeder af dagens outfit, ville det nok være pænt mærkeligt. Men ellers tænker man faktisk ikke så meget over det. Hvis du har en åben profil på Instagram kan alle i princippet også gå derind og lære en masse ting om dit liv ;)

“Jeg ville ikke ane, hvad jeg skulle skrive om, hvis jeg lavede en blog. Mit liv er ikke særlig spændende!” – Tro os, det er vores liv virkelig heller ikke altid. Men de 5% af vores liv, vi viser på bloggen, er åbenbart spændende nok til, at I gider følge med i det ;) Men det er rigtigt, at det kan være svært at “finde på”, hvad man skal skrive om. Så det er også fedt, når I foreslår noget, I godt kunne tænke jer at læse om! Keep it up :)

   

11 kommentarer

 • Super indlæg. Jeg tror at mange bloggers drøm, er at tjene lidt på det, få mange læsere og få gratis ting. Det vil jeg selvfølgelig også gerne! Men det er ikke det der motiverer mig, og jeg vil heller ikke sætte forhåbningerne for højt :) Man skal også være super god til at promote, og have en stor vennekreds fra starten. Det mener jeg i hvertfald, for ellers er det svært at få læsere.
  I har fortjent jeres success ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Tasja :)

   Tak skal du ha’! Det var egentlig ikke vores drøm fra starten. Tror vi bare startede for at se, hvad det var for noget. Men vi er da helt klart glade for det, bloggen har udviklet sig til. Men jeg tror du har helt ret i, at det kan være svært at starte op fra bunden. Men hvis man bare gør det godt og lægger kræfter i, så kan man sagtens klare det :) Og ja, selvfølgelig hjælper et godt netværk rigtig meget!

   Held og lykke med din blog i øvrigt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej Sidsel
  Tjek eventuelt det her nye koncept ud – har på fornemmelsen, at det kunne være noget for dig! Modesalon i Århus og København:
  http://www.septembersalon.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Endnu et sjovt og interessant indlæg fra jer.
  I gør det bare rigtig godt, og fortjener virkelig anerkendelse for jeres arbejde med bloggen.
  Håber I bliver ved mange år endnu :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hold da op! :) Hvis vores søde læsere bliver ved med at smide sådan nogle dejlige kommentarer, ja, så giver det bestemt lyst til at fortsætte i hvert fald!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmine

  I er bare mine number one ynglings bloggere. You go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ej, men det er jo bare sød musik i vores ører :D Tusind tak, Rasmine!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Din tatovering er så mega cool, Lasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hey Mette :D Tak! Det var nummer to ud af tre, jeg har fået. Altid dejligt med en lille tattoo-kompliment ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frejjack

  Virkelig fedt indlæg.. det var både oplysende og sjovt kunne helt sikkert genkende nogle som jeg måske ville spørge om, men det behøves jeg ikke nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hejsa :) Tak! Det var da godt at høre! Det er selvfølgelig altid at spørge om alt muligt (i hvert fald hos os) – men nu kan man i hvert også læse svarene her ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mandeaften med Food Festival