Nike Flash Sale

Native North + konkurrence

Sidsel: Native North solbriller, Weekday top

Lasse: Native North solbriller, jakke og skjorte, Samsøe & Samsøe jeans og Adidas Superstar sneakers

Native North er et nyt, dansk brand, som startede så sent som i 2014. Jeg synes dog allerede mærket viser stort potentiale, og derfor vil jeg også gerne dele et par billeder med jer, som Sidsel og jeg tog på DOKK1 forleden :) Native North, der har base på Nørrebro, er primæret et herretøjs-brand, men deres solbriller er unisex (og virkelig seje – synes vi i hvert fald!). Fokus ligger på det enkle, skandinaviske design og gode materialevalg. Jeg er især glad for den lysegrå skjorte i en uld- og bomuldsblanding, der gør den virkelig blød, lækker og varm på samme tid. Jeg er fan!

Hvis du sidder og tænker, at Native North måske var noget for dig, så synes jeg, du skal hoppe ind på deres webshop HER, hvor den nye AW15-kollektion lige er landet. Find den ting, du bedst kunne tænke dig, smid et link til den i kommentarfeltet og kryds fingerne. Så trækker jeg en vinder på fredag – og det kan jo være, det bliver dig :) Husk at skrive din korrekte mailadresse, så jeg kan komme i kontakt med dig!

Good luck!

Sponsoreret indlæg

   

84 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nike Flash Sale