Billeddagbog fra Comwell Kellers Park Vejle – Sidsel & Lasse
Konkurrence: vind chokolade, kaffe og te fra Chokodays

Billeddagbog fra Comwell Kellers Park Vejle

Sidsel: Trøje fra Samsøe&Samsøe, culottes fra Just Female
Lasse: Trøje fra Samsøe&Samsøe, jeans fra Closed, solbriller Native North

I den forgangne weekend tog Lasse og jeg på en meget spontan tur til Vejle. Vi var nemlig blevet inviteret til en weekend i selvforkælelsens tegn på Comwell Kellers Park med Luxury Aficionados som vært. Lørdag eftermiddag blev vi indlogeret på et stort værelse med balkon og virkelig smuk udsigt til skov, mark og Vejle Fjord. Det var dejligt at kigge ud og se landskabet skifte som vejret gjorde det. Vi fik både lidt sol, regn, vind og regnbue at se. Endnu bedre var det næsten at kigge derud fra de opvarmede spabade, som lå i forbindelse med hotellets aquaspa. Denne nåede vi både at besøge et par timer om lørdagen, og så igen søndag morgen. Det var virkelig en god måde at vågne op på var vi begge enige om, selvom det krævede det meste af min viljestyrke at sænke mit korpus ned i det 8 grader kolde isbad, som vi startede med! Heldigvis var der både dampbad, sauna og spa, som kunne give én en dejlig prikkende varme igen. Udover spabesøg fandt vi også tid til en prøvetur i en spritny Jaguar – aka ministerbilen. Og man følte sig godt nok som den største minister i de tilbagelænede lædersæder, hvor man kunne ha’ legs for days uden at de stødte på førersædet. Lidt noget andet end en Toyota Aygo :) Sidst men bestemt ikke mindst blev vi også trakteret med Michelin-middag kokkereret af David fra Kokkeriet og champagne i rigelige mængder. Som i øvrigt også blev serveret sammen med den vildeste brunchbuffet. Mega props for hjemmelavet kringle, stempelkaffe”bar” og alle brød og pålægstyper i verden! Og det var bare en brøkdel af menuen. Om aftenen oplevede vi ny nordisk madlavning af bedste kaliber. Aldrig har makrel og dild smagt så godt. Eller svinekæber og kirsebær. Smagskombinationerne var tit overraskende og som oftest virkelig gode! Da vi lukkede øjnene var det i en seng fra Hästens, som, til stor overraskelse for os begge, faktisk er fyldt med hestehår. Man lærer noget nyt hver dag! Og noget andet vi lærte var, at man sover enormt godt i den. Hvilket så affødte en diskussion om, om det var værd at kaste 70-100.000 efter en seng. Hvis man tænker på at man nok kommer til at tilbringe 1/3 af livet i den, så kan det måske forsvares. I det hele taget afføder oplevelser som den vi havde i weekenden altid diskussioner mellem Lasse og jeg omkring økonomi, livsstil m.v. Vi er begge enige om, at kvalitet for os er en luksus, som vi ofte gerne vil betale for. Men det kan også blive ødselt i en ucharmerende grad. Det er nok meget sundt at vende ind imellem. Ligesom da vi skulle snakke om, hvad vi ville bruge 1 million kroner på. Heldigvis kan mindre som oftest også gøre det, og vi var mest af alt glade for at have et døgn til bare at være sammen :)

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: vind chokolade, kaffe og te fra Chokodays