Billeddagbog fra København – Sidsel & Lasse
aftensol

Billeddagbog fra København


Lasse og jeg har simpelthen haft den bedste weekend længe! Den begyndte fredag eftermiddag (som sådan en weekend vist ofte gør…), hvor vi hoppede på et Gomore-lift til Kbh. Det er i øvrigt virkelig bare smart og billigt, skønt at så mange benytter sig af Gomore nu. Og luksus for os at blive kørt fra dør til dør. Døren vi blev sat af ved tilhørte det lille boutique hotel Avenue på Åboulevarden i København, hvor vi var inviteret på besøg. Vi blev indlogeret på et superior-værelse, hvor der ventede snacks og bobler til os. Dejlig overraskelse og i det hele taget en rigtig dejlig oplevelse at være på Avenue. Personalet hjalp os både med at få fat på treo og kogende vand (lidt mærkelige requests, haha), og var hele vejen igennem hjælpsomme og søde. Selve stedet er virkelig fint og smagfuldt indrettet, med lækre Orla Kiely-produkter på badeværelserne og en seng der indbyder til at sove længe! Det havde vi imidlertid ikke mulighed for i denne omgang, da vi skulle videre til Sverige lørdag formiddag. Vi nåede dog at tage os god tid om morgenbuffeten, hvor vi fik hjemmebagt brød, marmelader, yoghurt fra Øllingegaard, croissanter og meget andet godt. Fredag aften brugte vi på Llama, hvor vi bestilte deres tasting menu med syd- og mellemamerikanske indslag som ceviche, tacos og flapmeat med chimichurri. Virkelig hyggeligt og god fredagsstemning derinde, må man sige! Alt i alt var det et rart gensyn med Kbh, omend vi næste gang hellere må tage en hel weekend derovre, så der også er tid til at besøge venner og bare slentre rundt. Og ellers kan vi vist bare konkludere, at vi føler os meget heldige og priviligerede over at få lov til at besøge så mange fine steder, og at Avenue bestemt var en af de bedre oplevelser.

Hvad vi brugte tiden på i Sverige får I i et indlæg for sig :)

2 kommentarer

 • Elsker jeres blogger billeder de er mega god kvali :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tusind tak! Det var da noget nær den bedste kompliment vi kunne få, tror jeg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

aftensol