Det sker i Aarhus - Sidsel & Lasse
8 ting folk skal stoppe med på de sociale medier

Det sker i Aarhus

hrjsad

I de kommende dage sker der lidt forskelligt i Aarhus, og det vil vi da gerne lige tippe jer om!

På lørdag (d. 3 oktober) holder S.T. VALENTIN et event, hvor de fejrer deres nye samarbejde med Kings of Indigo. Det starter kl. 17, og der bliver lovet en aften med knald på! Se eventet og tilmeld dig på Facebook her.

På fredag (d. 2 oktober) fremviser Støy Munkholm deres nye visuelle identitet, nye webshop samt deres nyeste, egenproducerede magasin. Det foregår fra kl. 12 til 18 i Støy Munkholm på Store torv. Læs mere her.

Torsdag i næste uge (d. 8 oktober) byder Won Hundred i Volden 20 på øl, musik og god stemning i samarbejde med Euroman og Eurowoman. Anledningen er samarbejdet mellem Won Hundred og modemagasinerne, der sammen har produceret en unisex bomberjakke ved navn “The Maverick”. Det foregår mellem kl. 17 og 19. Se mere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting folk skal stoppe med på de sociale medier