Lidt om vores nye arbejdsliv – Sidsel – Sidsel & Lasse
280915

Lidt om vores nye arbejdsliv – Sidsel

1. Sættet = notesblok, mac, høretelefoner fra AIAIAI og kaffe, altid kaffe!   2. AD-drengene laver kultypografi   3. Bikube-mønster til et nyt projekt   4. Hunden Ronson (snoop doggy dog)   5. De fleste venner/kollegaer/bekendte der kommer forbi kontoret bliver foreviget til polaroid-væggen   6. Overdimensioneret flamingo-logo – så er man ikke i tvivl ;)

For at sige det kort: her går det godt! Jeg har nu været ungefähr to måneder hos Hele Vejen, og jeg synes at det går bedre og bedre. Hele M2-kontoret udgør faktisk en dejlig arbejdsplads, og man føler sig hurtigt hjemme. Jeg har lige skullet vænne mig til at være del af et “bureau i bureauet”, forstået på den måde, at M2 og Hele Vejen stadig har særskilte opgaver og ofte forskellige arbejdsgange, og det er bl.a. min opgave at skulle kunne navigere i det, og udnytte symbiosen, når det giver mening i projekter. Apropos projekter, så har jeg allerede haft en del forskelligt at se til, og det har været rart at se de første opgaver blive fuldt til dørs med glade kunder og en god proces. Der er stadig en hel del for mig at lære mht. projektledelse og dét, at fungere i rollen som digital producer, men Rom (og den gode producer) blev ikke bygget på én dag, så det skal nok komme :) Vi er også så heldige at have fået seje Marlene som team lead for holdet, og det tror jeg bliver rigtig godt både for strukturen i det daglige arbejde og for bureauet som helhed. Og så kan hun forhåbentlig også øse ud af sin erfaring med at være på store bureauer med store projekter.

I forhold til hvad jeg konkret laver, så handler det om alt fra at scope et projekt, sende tilbud ud og konceptualisere, til fx at sætte et hold til opgaven, få bestilt ting/kompetencer udefra, være tovholder under eksekvering og så selvfølgelig følge det hele til dørs og have styr på fakturering og andre formaliteter efterfølgende. Sagt lidt firkantet er jeg nok kontorets schweizerkniv, hvis det giver mening :) Og overordnet set er det vigtigt at jeg kan være med til at skabe afklaring, tryghed og klar kommunikation omkring et projekt. Så det er naturligvis også en række af de ting jeg arbejder på at blive god til.

Hvad ellers? Jo vi spiser meget kage, mange croissanter og mange donuts, så det er rimelig lækkert! Og så går dagene ellers bare stærkt, synes jeg. Den nye dynamik med at have faste arbejdstider og fritid på bestemte tidspunkter passer mig faktisk også meget godt. Det føles på en måde mere effektivt end da jeg studerede og var freelancer, selvom det selvfølgelig også havde sine fordele.

Hvis der er noget mere konkret I gerne vil vide omkring min nye arbejdssituation, er I velkomne til at spørge ind til det. Det kan godt være lidt svært selv at skulle forklare helt præcist omkring de arbejdsopgaver, man har. Det varierer en del :)

2 kommentarer

 • Alexandra

  Det lyder super spændende Sidsel! :) Hvordan har du været så heldig at få sådan et job? Jeg vil rigtig gerne noget ligende, men synes det er svært at finde dem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Det er også en rigtig spændende stilling for en nyuddannet som mig at være havnet i :)
   Jobs i bureau/medie/modebranchen hænger virkelig heller ikke på træerne, og der er mange om buddet. Men et godt sted at starte er ved at følge de steder, hvor du er interesseret i at få et job, på fx facebook og linkedin. Jeg syntes oftere og oftere at det var sådan jeg opdagede de gode stillinger hurtigst.
   Og så er der jo også bare noget, der hedder timing. At man lige er den rigtige profil, der søger på det rigtige tidspunkt samt at kemien til samtalerne også er god.
   Og så den gamle traver – netværk, netværk, netværk. Lasse og jeg har været heldige at samarbejde med rigtig mange forskellige her i Aarhus qua både bloggen og vores uddannelser, og det har helt klart også åbnet døre. Så det virker altså.
   Held og lykke med at finde noget! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

280915