Lidt om vores nye arbejdsliv – Lasse – Sidsel & Lasse
L:A BRUKET

Lidt om vores nye arbejdsliv – Lasse

minimum frakke

Lige til en start: Vi har trukket en vinder af Voselle-konkurrencen! Vinderen blev Nickie, der har vundet disse fine øreringe. Tillykke! Vi sender dig en mail snarest :)

Som I jo nok ved, er både Sidsel og jeg færdiguddannede og i august startede vi begge på vores første, ægte voksensjobs! Sidsel har skrevet lidt om sit nye job her, og jeg vil også gerne fortælle jer lidt om min nye arbejdsplads, Minimum :)

Måske skal jeg starte med at fortælle, hvordan jeg overhovedet blev ansat. Sidsels studieveninde fra bacheloren har en storebror, som arbejder hos Minimum. Han spurgte hende, om hun mon kendte nogen, der kunne være egnet til stillingen som PR & Marketing Coordinator hos Minimum, og heldigvis kom hun til at tænke på mig. Hun skrev så til Sidsel for at høre, om ikke jeg var interesseret i at søge stillingen. På det tidspunkt var jeg i fuld gang med at færdiggøre specialet, og havde stadig omkring to måneder tilbage. Så det var ikke lige jobsøgning, der lå øverst på to-do-listen. Derfor fik jeg ikke sendt en ansøgning til at starte med. Dagen før ansøgningsfristen skrev Sidsels veninde så igen for at høre, om jeg havde søgt jobbet, og hvis ikke, så skulle jeg altså lige tage at gøre det. Vi var ude at spise, da hun skrev, så da vi kom hjem, fik jeg bikset en ansøgning sammen og sendt af sted sidst på aftenen. Efter det gik der en uges tid, og så blev jeg kaldt til den første samtale. Endnu en uge gik og jeg blev kaldt til endnu en samtale. Efter det fik jeg tilbudt jobbet, og startede umiddelbart efter på deltid, hvor jeg kom to dage om ugen, mens jeg færdiggjorde specialet i de øvrige dage. I midten af august fik jeg så endelig afleveret mit speciale på Medievidenskab (det handlede om markedsføring på Instagram) og så startede jeg så fuld tid efter det. Så ingen sommerferie til mig der! Eller jo, fire dages ferie fik jeg, men kun fordi jeg afleverede tidligere end planlagt.

Og hvad laver jeg så hos minimum? Jeg er en del af marketing-afdelingen, som faktisk kun består af tre mennesker, der arbejder tæt sammen med online-afdelingen, der består af to mennesker. Så vi er et ret lille hold derude på Balticagade på havnen i Aarhus, hvor Minimum har sit hovedkontor. Det er dog et åbent kontorlandskab, hvor både designere, indkøbere, sælgere og alle andre minimum-ansatte holder til, så man føler sig bestemt ikke alene. Det er ret hyggeligt! Mine arbejdsopgaver består i en del forskellige ting. Jeg står for kontakten til bloggere, magasiner, PR-bureauer og hvad man ellers kan forestille sig af presse, der kunne tænkes at ville omtale Minimum. Derudover har jeg kontakt til vores salgsagenter og PR-ansatte i udlandet, og jeg sørger for, at de har det materiale (billeder, pressemeddelelser osv.), de skal bruge, for at kunne udføre deres jobs bedst muligt. Jeg står også for alle sociale medier hos Minimum (ud over konceptbutikken i Aarhus, hvor jeg blot hjælper til med sociale medier fra tid til anden). I kan jo lige hoppe forbi Minimums Facebookside og Instagram og se, hvordan I synes, jeg klarer det ;) Jeg styrer også Instagram for Moves by Minimum, som er et af vores relativt nyopstartede brands. Jeg producerer selv en stor del af det indhold, der kommer på de sociale medier, så jeg bruger en del tid på at skyde billeder, udvælge tøj, filme, redigere video og alt sådan noget. Det er en rigtig sjov del af det, og jeg synes det er så fedt at få lov til at være kreativ som lidt afveksling til at sidde og skrive mails :) Jeg er vist også gået hen og blevet den faste foto-mand hos minimum, og jeg har blandt andet filmet og redigeret en intern salgsvideo, som bliver vist for de kunder (butikker, kæder, webshops), der køber ind af kollektionerne. Så alt i alt laver jeg ret meget forskelligt, hvilket jeg er meget, meget glad for! :)

Jeg tror, grunden til at jeg fik jobbet, var at jeg var godt kvalificeret gennem min erfaring fra bloggen, som Sidsel og jeg jo har haft i en del år efterhånden. Jeg har også arbejdet med online marketing 1½ år forinden på mit studiejob, hvilket nok også var godt at have på CV’et. Derudover har jeg jo en stor interesse for mode og har arbejdet i tøjbranchen i forskellige sammenhænge i 5-6 år. Og selvfølgelig har jeg læst en kommunikationsorienteret uddannelse, hvilket var et krav fra Minimum til alle, der søgte stillingen.

Nå, det blev sgu en lang omgang! Håber, I synes det var spændende at høre lidt om :) I må endelig spørge ind, hvis der er noget, I synes, jeg skal uddybe!

4 kommentarer

 • Pernille

  Hej Lasse, stort tillykke med din nye arbejdsplads! Jeg er i gang med min BA inden for Medievidenskab hvor jeg skriver om visuel markedsføring på de sociale medier. Jeg læste du skrev om markedsføring på Instagram i dit speciale og tænkte på om du evt. har et par gode ideer til nogle teoretikere eller bøger jeg bør have med? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise-Lotte

  Det lyder som en skøn arbejdsplads! :-)
  Det er super spændende at høre om jeres nye jobs – især fordi jeg også bliver færdig med Medievidenskab til august, og så kunne det jo være et indblik i et kommende job (man har vel lov at drømme), hehe ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er det bestemt også kan du tro :) Er rigtig glad for det! Vigtigst af alt er det bare rigtig gode kollegaer :)

   Jamen bestemt! Jeg synes altid det er rigtig spændende at høre om, hvad folk arbejder med og hvordan de er havnet der :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L:A BRUKET