Billeddagbog fra Comwell i Aarhus - Sidsel & Lasse
Når éns partner er skide irriterende...

Billeddagbog fra Comwell i Aarhus

comwellaarhus (4)a

comwellaarhus (13)a

comwellaarhus (6)a

comwellaarhus (7)a

comwellaarhus (14)a

comwellaarhus (9)a

comwellaarhus (12)a

comwellaarhus (8)a

comwellaarhus (11)a

I lørdags pakkede vi en rygsæk med de vigtigste sager og så cyklede vi ellers de små ti minutter det tog fra vores hoveddør og ned til Comwell Hotel Aarhus, hvor vi skulle overnatte og afprøve deres hotelkoncept. Lidt sjovt at tage på ophold i egen by, men faktisk også enormt hyggeligt! Vi tjekkede ind ved 16-tiden og blev begge med det samme positivt overraskede over indretningen indvendigt på stedet. Vi er måske ikke de største fans af det store glasskrummel af et højhus, som Comwell ligger i, men til gengæld er der meget hyggeligt og stilfuldt indrettet indenfor. Comwell har indgået et samarbejde med HAY på designsiden, og det ses både på møbler, tekstiler og de små genstande på værelserne. Ret sejt at det er så gennemført og at det samtidig også gør sig gældende på restauranten og i gin-baren på 1. sal.

Lørdag aften tilbragte vi først med et par venner på Klassisk 65 (med bobler og dertilhørende sabling, selvfølgelig!) og siden i hotellets Restaurant V, hvor vi spiste LÆKRE skaldyr og fisk. Gåturen ned til Jægergårdsgade og Klassisk 65 var i øvrigt meget overskuelig, da hotellet jo ligger meget centralt. Vi sluttede dagen af med et par afsnit Narcos i en rar hotelseng, og var begge enige om at det var dejligt med en weekend i Aarhus uden for mange planer. Næste morgen stod vi op 8.20, for at udnytte den time vi havde “vundet” i løbet af natten pga. skift til vintertid. Den ekstra tid blev brugt på work-out i hotellets fitnessrum og så en god, laaang morgenmad. Inden vi tjekkede ud var der lige tid til et afsnit narcos mere i sengen (vi er helt hooked!), og så cyklede vi ellers hjem igen! Det var et virkelig afslappende døgn, og vi er ret imponeret over hotellet. Nogen gange oplever man hoteller, der enten er meget slidte eller meget sterile. Men Comwell Hotel Aarhus er heldigvis præcis det modsatte.

Se mere på Comwell Hotel Aarhus.

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

 • Anna

  Det er så fint et hotel. Jeg har også overnattet her, selvom jeg bor i Aarhus.
  Jeg synes især udsigten gør det hele til en fantastiske oplevelse. Her oplever man virkelig byen på en helt ny måde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja udsigten er virkelig flot at stå op til. En ny måde at se sin by på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når éns partner er skide irriterende...