Madrid door – Sidsel & Lasse
Billeddagbog fra Comwell i Aarhus

Madrid door

madridoutfit7 madridoutfit8

Native North solbriller (sponsoreret), Weekday t-shirt, H&M læderjakke (sponsoreret), Whyred shorts

Ja, man må jo gribe chancen, når den er der. Og chancen for at få taget et par outfit-billeder foran en flot dør bød sig en hel del gange, da vi var i Madrid forrige weekend :) Det var over 20 grader det meste af weekenden, så shorts var en mulighed! Det var nok sidste gang i år, jeg kommer til at være iført shorts. Dejligt at få luftet stængerne lidt – og lidt hårdt at komme hjem til kolde og våde Danmark igen. Vi er allerede ved at planlægge, hvornår vi skal ud at rejse igen! :)

4 kommentarer

 • Thea

  Kommer der snart en guide til Madrid? Jeg skal af sted om halvanden uge og jeg ville elske at have tips fra jer med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Thea! Jeg kan godt huske, at du efterspurgte det. Vores guide kommer desværre først online næste år, hvor den kommer op på Takeoffers side. MEN jeg synes du skal tjekke @takeoffer på Instagram – der har vi lagt en masse gode tips op! Du kan også tjekke vores IG-profiler på @sidselhh og @lasseribergard – der er også et par tips :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog fra Comwell i Aarhus