Billeddagbog fra Madrid – Sidsel & Lasse
181015

Billeddagbog fra Madrid

billeddagbog madrid (6)

billeddagbog madrid (1)

billeddagbog madrid (13)

billeddagbog madrid (10)

billeddagbog madrid (4)

billeddagbog madrid (2)

billeddagbog madrid (5)

billeddagbog madrid (7)

billeddagbog madrid (8)

billeddagbog madrid (11)

billeddagbog madrid (12)

billeddagbog madrid (9)

Som I måske ved, er vi blevet ambassadører for Take Offer, hvilket betyder, at vi skal ud på nogle rejser i løbet af de kommende måneder. Den første rejse var vi på forrige weekend, og det var en forlænget weekend til Madrid, hvor vi ikke havde været før :) Det var en virkelig dejlig tur, og vi oplevede en masse på de fire overnatninger, vi havde i byen.

Vores guide til Madrid kommer til at ligge på Takeoffers nye rejseinspirationsplatform i starten af 2016, så den kan I se frem til. Indtil da må I nøjes med de tips, vi delte på Takeoffers Instagram @takeoffer og på vores egne konti @sidselhh og @lasseribergard

Vi håber, I kan lide billederne (for der er maaange flere!) :)

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

181015