Efterårsmarked på Godsbanen - Sidsel & Lasse
051115

Efterårsmarked på Godsbanen

efterårsmarked (1)a

efterårsmarked (9)

efterårsmarked (6)a

efterårsmarked (4)

efterårsmarked (3)

efterårsmarked (8)

efterårsmarked (2)

I søndags var det overraskende dejligt vejr det meste af dagen, og det skulle da ikke gå til spilde! Derfor besluttede vi os for at tage et smut forbi Efterårsmarkedet på Godsbanen, hvor der viste sig at være musik, mennesker, mad og generelt en rigtig god stemning. Vi besluttede os for at hapse en frokost til 100 kroner med masse af grillet kød, som I kan se. Det var SÅ godt! Som vi også har skrevet lidt om her, åbner der jo et permanent street food marked i Aarhus, hvilket vi glæder os sindssygt meget til. Det skal ikke kun være for de heldige Københavnere, der har Papirøen. Så nu får vi heldigvis også lov at være med :) Indtil da er det godt med små arrangementer, der kan holde street food lysten lidt hen.

Vi mødte også to venner, der stod i en stand tilhørende YourLocal – en ret smart app, der mindsker madspil og giver mulighed for at få nogle rigtig gode deals på madvarer :) I kan eventuelt læse mere om YourLocal her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

051115