Ilkjær briller, Aarhus – Sidsel & Lasse
Bond Moments

Ilkjær briller, Aarhus

ilkjær (2)a

ilkjær (10)a

ilkjær (3)a

ilkjær (15)a

ilkjær (4)a

ilkjær (5)a

ilkjær (14)a

ilkjær (6)a

ilkjær (8)a

ilkjær (12)a

ilkjær (13)a

Forleden var Sidsel og jeg forbi Ilkjær i Volden 7, Aarhus, for jeg skulle nemlig have mig et par nye briller. Normalt bruger jeg kontaktlinser, men det er altså også rart at have et par briller, man kan skifte til en gang imellem – især hvis de er lidt smarte! Og det er de altså hos Ilkjær, hvis du spørger mig. Det er virkelig her, Aarhus’ bedste udvalg af eksklusive brillemærker findes. Alle mærker er særligt udvalgt, og der er en helt klar linje i kvaliteten og stilen for de stel, man finder her.

Som I kan se på billederne, prøvede jeg lidt forskellige briller på, og jeg vil i den forbindelse gerne fremhæve et par brands, jeg især godt kunne lide. Selvfølgelig den amerikanske designer Thom Browne, der først kastede sig over herretøj og siden hen brilledesigns i blandt andet sort matteret titanium, acetat, guld og sølv. Leisure Society laver retro-inspirerede briller i cool, preppy stil, og der er altså virkelig nogle seje modeller iblandt. Masunaga er japanske, håndlavede briller i høj kvalitet som er blevet produceret på japanske fabrikker i over 100 år. Barton Perreira er skabt af de tidligere centrale personer fra Oliver People’s, som nogen måske kender, og de fungerer rigtig, rigtig godt! Kvalitet og design i topklasse. Det er de briller, jeg bærer på det sidste billede. Ilkjær har også briller og solbriller til kvinder, og der er Céline et af de navne, som er værd at fremhæve. Karakteristiske stel med masser af attitude og unikt udseende. Sidsel var solgt!

Jeg endte med at være nede på tre forskellige briller, som I kan se på billederne ovenfor. Valget faldt på ét af parrene – kan I gætte hvilket? Jeg håber, det også er det par, I synes er pænest til mig ;)

Det er også værd at nævne, at servicen hos Ilkjær er helt i top. Det er blandt andet muligt at prøve forskellige briller på og få vejledning om, hvilke stel der passer bedst til dig for så at få dem noteret sammen med dit navn eller telefonnummer. Så kan du altid komme tilbage og finde de stel frem, du prøvede sidst. Det kan også være smart, hvis du ønsker dig briller eller solbriller i julegave – så har man allerede stellene liggende klar på forhånd.

Et par designerbriller eller -solbriller er selvfølgelig en lille investering, men jeg må sige, at jeg synes, det er det værd. Det er altså bare noget andet, man får – både design- og kvalitetsmæssigt. Jeg glæder mig til at vise jer, hvilke briller jeg endte med at vælge! :)

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bond Moments