kreativ julesøndag hos Kähler – Sidsel & Lasse
Julegaveforslag #2

kreativ julesøndag hos Kähler

kahler villa dining (8)

kahler villa dining (7)

kahler villa dining (6)a

kahler villa dining (4)

kahler villa dining (9)

kahler villa dining (3)

kahler villa dining (2)

kahler villa dining (10)

kahler villa dining (1)

Vi var sidste søndag på besøg hos Kähler i deres villa i Aarhus, hvor der var lagt op til søndagshygge i julens tegn. Det er faktisk også noget, man har mulighed for at deltage i i løbet af november og december, hvis man har lyst :) Vi startede med at få serveret to virkelig lækre retter fra Kählers restaurant ledsaget af vin og vand, og bagefter fik vi lov at lave vores egne fine efterårs- og juledekorationer på flotte fade fra Kähler. Lasse er tit med til blogevents sammen med mig og de andre bloggerpiger, men han plejer at tage det med et smil og bare hoppe med på, hvad end eventet nu byder på – også når det kommer til at lave juledekorationer! Han endte faktisk med at syntes, at det var ret sjovt, og han fik da også lidt ros for sin dekoration. Kan I gætte, hvem der har lavet hvilken dekoration? ;)

Dagen sluttede vi af med kaffe, kage, berlinere, glögg og hygge. En perfekt søndag, hvor vi faktisk begge havde lidt tømmermænd. Det kunne den lækre skaldyrssuppe efterfulgt af fantastisk and heldigvis rette op på ;) Hvis I synes, det ser hyggeligt ud, og selv har lyst til at prøve den samme tur, kan I læse mere om de events, Kähler holder i løbet af november og december HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveforslag #2