Spar 20% hos Lofina - Sidsel & Lasse
Bond Moments #2

Spar 20% hos Lofina

Desktop368

1.   2.    3.   4.   5.   6.

I morgen er det som bekendt Black Friday, og det er der rigtig mange danske butikker, der efterhånden har taget til sig. Jeg synes det er rigtig fedt at man har mulighed for at shoppe sine julegaver m.m. lidt billigere denne dag, og derfor har vi også tænkt os at dedikere et par indlæg til de gode rabatter. Den første af slagsen er til Lofina, hvor der er 20% rabat på alle sko i morgen, fredag, i både butikkerne og på webshoppen (med koden sortfredag). Jeg har udvalgt mine favoritsko ovenover. Håber det kan give lidt inspiration :)

Sponsoreret indlæg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bond Moments #2