black, blue, brown - Sidsel & Lasse
Oversigt over Black Friday rabatter

black, blue, brown

novemberønsker

Zara strik, Riots Resort læderjakke, Weekday rullekrave, Weekday halstørklæde, Zara velourjakke, Zara strik, H&M skjortejakke, Zara hat, Zara bukser, Riots Resort læderjakke, H&M t-shirt, Weekday bomberjakke

Mine ønsker for november! De ligger i det brune, blå og sorte område, som I kan se. Jeg synes virkelig Zara har oppet sig på herremoden her på det sidste. Der har fanget 70’er-tendensen ret godt og fundet ud af at kombinere den flot med mere moderne snit og pasforme. Spot on! H&M har faktisk formodet lidt af det samme – generelt er highstreet kæderne virkelig blevet skarpe på herretøjet, hvor jeg ellers synes de har haltet lidt efter de seneste år. Og ja, jeg har forelsket mig ret meget i nærmest alt fra Riots Resort. De laver de s-e-j-e-s-t-e lædervarer i højeste kvalitet og helt enkelt design med de rigtige detaljer. Det spiller bare!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oversigt over Black Friday rabatter