nye briller fra Ilkjær - Sidsel & Lasse
Økonomi og prioritering - nu med fuldtidsjob

nye briller fra Ilkjær

ext blazer (1)a

ext blazer (4)

ext blazer (2)a

Barton Perreira briller (sponsoreret), Minimum blazer, Minimum strik, Minimum bukser

Beklager det manglende smil – billederne er faktisk taget for Minimum for at vise noget af herretøjet frem, og så skal man altså ikke smile på billederne ;) Noget andet, jeg også har lovet at vise frem, er mine nye briller! Som I kunne læse her, var jeg forbi Ilkjær i Aarhus for at finde mig nogle nye briller. Og der faldt valget altså på disse (ud af de tre, jeg viste frem i indlægget). Det var dette par og et par fra Thom Browne, det endelige valg stod mellem og efter et par dages betænkningstid, faldt valget på disse. Allerede første dag på arbejdet fik jeg mange komplimenter for dem (efter at vi lige var kommet over de obligatoriske Harry Potter-kommentarer) og alle syntes, at de klædte mig rigtig godt. De får mig åbenbart til at se mere klog og voksen ud. Umiddelbart meget fint, tænker jeg!

Så står du og mangler et par nye briller eller solbriller, der skiller sig lidt mere ud på kvalitet og design end i de øvrige brillerbutikker, så vil jeg bestemt anbefale, at du kigger forbi Ilkjær, som ligger i Volden 7 i Aarhus C.

Indlægget indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • Christoffer

  Hvad koster sådan et par? Eller er det nogen du har fået foræret? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hey Christoffer! Jeps, de er sponsoreret (som jeg også har skrevet under billederne) ;) Stellet koster omkring 2500 kroner, og så kommer prisen på glas oven i, og den kan jo være forskellig alt efter hvilke glas, du har brug for. Du kan eventuelt tage kontakt til Ilkjær, hvis du har brug for mere info :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økonomi og prioritering - nu med fuldtidsjob