Billeddagbog fra Øer – Sidsel & Lasse
Julegaveforslag #4 - gadgets

Billeddagbog fra Øer

sommerhus (13)a

Lækker kartoffel-porre-suppe i ægte vinterstil / Gåtur i sommerhusområdet i Øer.

sommerhus (1)a

Frostklart og flot vejr!

sommerhus (11)a

Ild i pejsen og pandekager til morgenmad.

sommerhus (10)a

Morgenmadssituationen: godkendt.

sommerhus (9)a

Aften-alteret består af chips, chokolade, dåsecola og film på computeren.

sommerhus (8)a

Forfrosne mig laver suppe i min rare parka fra Whyred kort efter ankomst til det kolde sommerhus / Vi havde taget et par breve Growers Coffee med – super nemt at lave god kaffe når vi ikke lige havde vores stempelkande og hele bønner med :)

sommerhus (6)a

Glad Lasse :)

sommerhus (4)a

Gang i skorstenen og ild i brændeovnen.

sommerhus (3)a

Oh my, apple pie!

sommerhus (2)a

Vi fik en ret fin aftenhimmel at se.

Forrige torsdag pakkede Lasse og jeg weekendtasken og fredag efter arbejde kørte vi direkte mod Øer og sommerhuset, som tilhører Lasses familie. Det var ved at være længe siden vi sidst havde trukket stikket helt ud. I virkeligheden nok ikke siden vores tur til Madrid. Og der er det så skønt med sommerhusture, at man kan tillade sig at lave lige præcis nul og niks. Iphonens forbindelse går fra 4G til et befriende ”E” når man passerer Ebeltoft, og to-do’en består af følgende: brændekløvning, pejsepasning, æblekagebagning og sofa-dasning. Så det var ca. det vi lavede. Afbrudt af et par gåture ude ved Øer Maritime Ferieby, der nærmest er en lille lego-spøgelsesby i vinterhalvåret. Søndag kørte vi hjem ved frokosttid, så vi kunne nå at sige hej til vores forældre inden jeg skulle aflevere bilen igen. Det er fandme dejligt med et frirum så tæt på éns eget hjem. Og så fik jeg igen bekræftet, at mit liv ville være bedre med et hjem med pejs!

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveforslag #4 - gadgets