A New Dynasty - Created in China - Sidsel & Lasse
Marshall høretelefoner + konkurrence

A New Dynasty – Created in China

a new dynasty (6)a a new dynasty (5)a a new dynasty (4)a a new dynasty (3)a a new dynasty (2)a

Aros’ nyeste udstilling er virkelig noget særligt. Lasse og jeg synes den er blandt de bedste museet har præsteret. Dette er den både fordi kunstværkerne er fascinerende, men også lige så meget fordi man som beskuer får et unikt indblik i kinesisk kultur, formidlet af kineserne selv. ”Made in China” er skiftet ud med ”Created in China” og tematikker som kapitalisme, Mao-regimet og globalitet behandles gennem både installationer, skulpturer, oliemaleri og meget mere. Især Xu Bings tigerskind fabrikeret af 500.000 cigaretter er et imponerende syn (det tager 10 dage hver gang skindet skal konstrueres!). Og det samme kan man sige om lysekronen og den rullende sfære i kælderetagen. Men også ”faldskærmsgoblerne”, der gør Boy selskab er blandt vores favoritter. Og kufferterne med byer i. Og og og… Der er virkelig mange værker at fremhæve, og vi synes bare I skal skynde jer ind og se A New Dynasty så snart I får muligheden!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marshall høretelefoner + konkurrence