Marshall høretelefoner + konkurrence - Sidsel & Lasse
Billeddagbog fra Øer

Marshall høretelefoner + konkurrence

marshall1 marshall2a marshall3

Jeg har den sidste uges tid testet de seje høretelefoner fra Marshall, som vi også har fået lov at udlodde et par af til en af jer! :)

Høretelefonerne jeg har testet er Marshall Major II-modellen, som er retro-sej på den helt rigtige måde. Lyden er virkelig i top, og jeg har haft god brug af dem den seneste uges tid, eftersom jeg er gået på arbejde fordi min dumme cykel er gået helt i smadder. Så er det altså bare rart at gå og zone lidt ud til noget god musik. Komforten på høretelefonerne er rigtig fin, og de er faktisk lavet sådan, at de tilpasser sig hovedets form. Nogle gange kan man godt få lidt ondt af at have høretelefoner på i længere tid ad gangen, men det sker bare ikke her! Samtidigt er de lavet i holdbare materialer og kan nemt pakkes sammen (ligesom på billedet ovenover) så de ikke fylder ret meget i lommen eller tasken. Smart! De bliver også gode at have med, når Sidsel og jeg skal til Puerto Rico. Glæder mig allerede til at ligge og høre Mads og Monopolet på stranden!

Nå, nu til konkurrencen – én af jer kan vinde et par valgfri høretelefoner fra Marshall, som vi udlodder i samarbejde med Makalay.dk. For at deltage skal du linke til det par Marshall-høretelefoner, du bedst kunne tænke dig, i kommentarfeltet. Udvalget kan du se her. Vi annoncerer en vinder her på bloggen d. 14/12, og så er vi også i gang med at skaffe en rabatkode til jer, så stay tuned ;) Held og lykke!

Sponsoreret indlæg 

327 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog fra Øer