Nytårsstilletter

Julefrokostklar på 9 minutter

Videoen er filmet med Huawei P8. Lasse bærer smarturet Huawei Watch, jeg bærer smartband’et TalkBand B2.

Vi fik for nylig en ret skør “9 minutes challenge” af Huawei – nemlig at gøre os selv julefrokostklar på 9 minutter. Udfordringen er inspireret af fodboldspilleren Robert Lewandowski, som formåede at score 5 mål på 9 minutter i en fodboldkamp. Ret imponerende, og det synes Huawei tilsyneladende også, for de har valgt at bruge Lewandowski som frontfigur i deres nye kampagne Make It Possible. Vores opgave var heldigvis lidt mere tilforladelig end at skulle sikre Bayern München en overbevisende sejr ;) Men at gøre sig klar til fest på ingen tid kan også have sine udfordringer. Jeg vil vove at påstå, at jeg er ret god til at blive hurtigt klar. Lasse er muligvis af en anden overbevisning… Men nu fik jeg rent faktisk lov til at bevise, at det altså godt kan lade sig gøre. Så vi fandt kameraet frem og lagde tøj og redskaber klar. Og jeg kunne næsten høre legendariske Tim Gunn for mig, da vi trykkede på optageknappen! Processen og det endelige resultat kan I se i videoen ovenover. Både Lasse og jeg er enige om, at det faktisk gik ret godt! Så hvis nogen føler for at invitere os til fest med ni minutters varsel, så er det kein Problem. Vi kommer! ;)

Læs mere om kampagnen her og deltag i en konkurrence om Huawei-produkter her.

Sponsoreret indlæg

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsstilletter