Morgenmad på Ffood - Sidsel & Lasse
hoodie + coat

Morgenmad på Ffood

ffoodk2a ffoodk (2)affoodk1 ffoodk (4)a ffoodk (3)a

Som I måske så i vores “Aarhus lately”-indlæg, så er der er ny morgenmadsmester i byen! Vores ugentlige besøg på La Cabra har fået skarp konkurrence fra Ffood, som er begyndt at servere denne lækre morgenmadsservering. Vi synes det er så fedt med nogen, der går op i at tilbyde mad, der både er velsmagende, smukt at se på og lidt anderledes end hvad andre byder på. På Ffood betaler man 110 kr for ovenviste servering, der består af en fantastisk lækker chia-grød, øko-æg bagt i avocado, ost, chorizo, to slags brød, smør, saltmandler, frugt og hjemmelavet nutella. Dertil får man valgfri friskpresset juice. Plus hyggelig morgenstemning med Frank Ocean på anlægget selvfølgelig :) Hele herligheden serveres kl. 10-12 hver dag.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hoodie + coat