En weekend i billeder – Sidsel & Lasse
Rejse i 2016?

En weekend i billeder

januar weekend billeder (5)a

Frokost på FFOOD (vi skulle jo lige prøve deres nye salat med tun!)

januar weekend billeder (1)a

Friskbagte boller og nyt sengetøj – to ting, der virkelig kan gøre en god weekend endnu bedre :)

januar weekend i billeder a

Blog-fabrikken! Lidt kaffe, en hindbærsnitte og hinandens selskab – sådan tilbringer vi gerne et par timer, når vi skriver indlæg til bloggen :) Efter at vi begge har fået fuldtidsjobs, kræver det lidt mere planlægning og koncentration for at få bloggen til at køre.

januar weekend billeder (3)a

Flot og klar blå himmel i Aarhus – that calls for sunglasses!

januar weekend billeder (2)a

Vi er kæmpe Mads & Monopolet-fans. Det er en af de bedste måder at starte sin lørdag morgen på. Og hvis man ikke lige kom op i tide, kan man jo altid høre podcasten ;)

januar weekend billeder (4)a

Grene i bundfrossent vand lige uden for vores lejlighed + Lasse under det let genkendelige “Atomkraft? Nej tak” billede i Emil Vetts Passage.

Sådan kan en typisk weekend se ud for os – i hvert fald når der ikke er fest involveret. Ellers havde der været meget mere fastfood og sofa på billederne ;) Ikke dermed sagt, at vi ikke også har ligget i sofaen i joggingtøj og gloet TV, men de billeder må I selv tænke jer til. Vi håber, at I også har haft en god weekend! Vi glæder os godt nok til at det bliver lysere og varmere, selvom der bestemt også er noget over en frostklar søndag morgen i Aarhus :)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejse i 2016?