170116 – Sidsel & Lasse
Oreo Wonderchallenge + konkurrence

170116

170116C 170116B 170116D

Frakke fra Totême, strik fra Closed (med høj hals her), bukser fra COS (lignende i navy her), sko fra Lofina, solbriller fra Wood Wood

At træde udenfor og indånde luften i søndags gav næsten sammen fornemmelse som at have slugt en Halls-pastil. Helt gnistrende koldt og klart, som det ikke har været i mange uger. Det var dejligt! Især ovenpå en lørdag, hvor jeg kun vovede mig ud i en håndfuld minutter for at hente ost til lasagne, haha. Jeg har sørget for at nyde en weekend uden planer til fulde, da de næste to weekender står på fest både fredag og lørdag, og ditto tømmermænd. Ved ikke om jeg skal grine eller græde! Selvom det helt sikkert bliver sjovt og godt med lidt afveksling fra livet som sofakartoffel. Anyway, så sørgede vi også for at knipse lidt billeder løbende udover disse, så der kommer lidt flere glimt fra weekenden i et indlæg for sig. Håber I også har haft en hyggelig en af slagsen :)

Indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • Nadia

  Hej!
  Hvordan synes du størrelsen på frakken er? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Den er ret oversize, så afhængig af hvor stor man vil have den kan man enten tage sin normale størrelse eller gå en størrelse ned. Jeg har taget en medium :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oreo Wonderchallenge + konkurrence