Velvet Palm Soft Bra - Sidsel & Lasse
Vores træningsvaner

Velvet Palm Soft Bra

otherstories bh

BH fra & Other Stories

Min søde lillesøster havde købt denne BH til mig i julegave, og jeg er helt vild med den! Ville næsten ønske at det var legitimt at gå rundt med attributterne fremme for en stund, så den ikke skulle dækkes til, hæh. Men jeg må vist vente til den forestående ferie, hvor den står på lette skjorter og blonder. BH’en er købt på Stories-webshoppen, men bliver hurtigt udsolgt, så jeg tror man skal slå til, hvis ens størrelse dukker op :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores træningsvaner