Nyt sengesæt fra Ellos Home - Sidsel & Lasse
Aarhus lately

Nyt sengesæt fra Ellos Home

ellos sengetøj (1) ellos sengetøj (3)a

Carla Check sengesæt i mørkegrå/beige/blå/muldvarp 299 149,-

Vi har fået nyt, helt kridhvidt sengetøj. Det er virkelig hverdagsluksus, når det er bedst! Især hvis man, som Lasse og jeg, ellers kun ejer forvasket Ikea-sengetøj købt for syv år siden. Og så er det faktisk også rigtig pænt og står godt til resten af lejligheden. Beklager hvis det ser lidt krøllet ud, vi er ikke lige typerne, der stryger sengetøj. Eller reder det tit for den sags skyld. Vores seng ser stort set kun ud som ovenfor når vi har gæster eller skal tage billeder af lejligheden, haha. Men hvor ville jeg ønske at jeg var typen, der altid havde redt seng og generelt var tjekket på oprydningsfronten. Måske i mit næste liv ;)

Tilbage til sengetøjet. Valget faldt på “Carla Check” med mørkegrå tern, som netop nu er på halv pris på webshoppen. Ellos har i det hele taget et virkelig stort udvalg af sengetøj! 568 forskellige dele i skrivende stund, for at være helt præcis. Og langt de fleste ser ud til at være i rigtig god kvali, faktisk. Og så er det jo bare en nem løsning at bestille det hjem til døren, hvis man ellers kender målene på sine dyner og puder (samt præferencer hvad angår materiale. Linen, bomuld, satin…der kan faktisk være ret stor forskel på, hvad man lige er til).

Sponsoreret indlæg, indeholder affiliate links

 

4 kommentarer

 • Alex

  Hej Sidsel og Lasse

  Jeg vil starte med at sige, at jeres blog er enormt inspirerende – særligt for en der snart skal til Århus og starte det næste kapitel af sit studieliv.

  Men hvorom alting er, kunne jeg godt tænke mig at vide, hvor i finder inspiration til indretning, og hvilke butikker i handler i og vil anbefale i Århus og omegn?

  Mvh. Alex

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hej Alex

   Tak for den dejlige kommentar, den sætter vi meget pris på! Og velkommen til Aarhus (om lidt) :)

   Indretning finder vi inspiration til på bl.a. Pinterest, blogs som The Selby og faktisk også Ikeas inspirationssider. Og så finder vi tit inspiration når vi er ude at rejse. Specielt caféer og restauranter, der gør det godt på indretningsfronten – Federal og Flax & Kale i Barcelona, Gemma i New York, La Cabra her i Aarhus m.fl…
   Mht. butikker i Aarhus kan du klikke dig ind forbi vores Aarhus-guide (ligger i vores topbar på bloggen) og finde inspiration :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus lately