camel + camel

Interflora tager skylden

Processed with VSCO with hb1 preset

Mit personlige forhold til Valentines Day er, at det lidt er en omgang opreklameret pjat, der bare har til formål at øge omsætningen hos blomster- og chokoladeforhandlere. Sidsel er faktisk lidt af den samme holdning, så vi plejer ikke rigtig at gøre noget stort ud af det d. 14 februar.. men når dagen så kommer, fortryder man (jeg) måske alligevel lidt, at jeg ikke fik købt den forbandede buket blomster, så Sidsel ikke skal føle sig snydt (og så jeg ikke fremstår som en dårlig kæreste sammenlignet med alle de gode gutter, der faktisk har købt blomster til deres kærester).

Står du i samme situation som mig, og kunne du alligevel egentlig godt tænke dig at forære kvinden i dit liv en flot buket, så kan Interflora hjælpe! De kører en kampagne lige nu, der er særligt udtænkt med det formål at hjælpe os mænd, der ikke lige fik købt buketten i tide. Kampagnen hedder Vi tar’ skylden, for du kan nemlig få lov at beskylde Interflora for at have kludret i leveringen af den buket, som du selvfølgelig havde bestilt til at blive leveret på Valentines Day ;) Husk nu at det kun kan fungere som undskyldning, hvis I ikke fortæller om kampagnen til alt for mange kvinder, gutter! Ellers regner de den bare ud! Jeg tror så desværre også Sidsel har regnet den ud, hvis hun da læser med på sin egen blog….. men forhåbentlig bliver hun glad for blomsterne i morgen alligevel ;)

Bestil dine forsinkede blomster her.

Sponsoreret indlæg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

camel + camel