H&M modern essentials – Sidsel & Lasse
Paris flashback

H&M modern essentials

dbxhm1

Endnu en gang sender H&M, i samarbejde med David Beckham, en omgang af essentielle beklædningsdele til den moderne mands garderobe på gaden. Og lige som sidst er de sluppet ganske godt fra det! Ovenfor jeg har udvalgt nogle af mine favoritter fra kollektionen, der kommer i alle H&M-butikker med herretøj og online. Første drop kommer d. 18 februar og andet drop kommer d. 10 marts, og jeg skal helt sikkert kigge nærmere på den hvide denim (både jeans og jakke), den sorte frakke samt skjortejakken med lynlås! En del af kollektionen kan faktisk findes online her allerede nu. H&M har igen lavet en fin og humoristisk kampagnevideo med Mr. Beckham himself i hovedrollen, som I kan se her.

Er der noget, I skal have fat i? Eller er der ikke nok spræl i det til at det fanger opmærksomheden? :)

2 kommentarer

 • Jesper

  Det ser generelt spænde ud – som altid når Beckham laver noget for/i samarbejde med H&M :-)

  Jeg har tit tænkt på en ting, når jeg går i H&M. Det har altid undret mig, at mærkerne til herrer er forskellige. Nogle er sorte, Beckhams kollektion har hvide mærker, andre er lilla, nogle er navy-blå. Jeg ved selvfølgelig godt, at det referer til forskellige kollektioner. Men er der generelt en mere defineret opdeling på mærkerne og deres farve? Ved du det, på baggrund af din tid i H&M? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det skal jeg sige dig, Jesper! ;) De sorte er H&M Man (hovedlinjen), Blå er Divided, Grå er Divided Grey, Lilla er H&M Trend Man (findes kun i København pt.), sølvgrå er Modern Classic Man (findes kun i København pt.) og de hvide er Modern Essentials/David Beckham. Jeg har også set nogle navy-blå, som jeg også tror tilhører Modern Classic Man. Ja, det er lidt af en jungle ;) Og nu kommer der også snart Studio Collection til herre, så der er nok endnu et nyt label der!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris flashback