The Burger Shack Aarhus + Oreo vinder – Sidsel & Lasse
Ting Lasse aldrig ville sige #2

The Burger Shack Aarhus + Oreo vinder

theburgershackaarhus (1)a

theburgershackaarhus (2)a

theburgershackaarhus (4)

Det er officielt – Aarhus er blevet bidt af en gal burger! Efter de mange burgerkæders succes i det københavnske får aarhusianerne nu flere og flere nye burgersteder at vælge mellem. Nærmest på ugentlig basis i disse dage! I sidste uge var vi inviteret til reception på The Burger Shack i Frederiksgade for at smage på deres fritter, dybstegte kylling og burgere med oksekød fra fritgående, danske køer. Det hele var særdeles velsmagende, og især deres pommes frites med parmesan og timian tog kegler! Burgeren var også rigtig glimrende, selvom jeg personligt godt kunne have tænkt mig en anden bolle. Det er nok smag og behag.

Nu har vi pludselig burger-konkurrence mellem WeDoBurgers, Grillen Burgerbar, Murpy’s Burgerjoint, The Burgerjoint, The Diner og The Burger Shack (og snart Tommi’s Burger joint). Så skal man altså ikke komme her og sige, at man ikke kan få sig en ordentlig burger i 8000. Hvilket sted serverer så den bedste burger? Det er et svært spørgsmål, som jeg ikke vil svare på her ;) Men skal man fremhæve det særlige hos The Burger Shack, er det deres fokus på dyrevelfærd (og økologi – alle anvendte grøntsager er økologiske). Det er i hvert fald det, der skiller dem mest markant fra de øvrige steder :) The Burger Shack åbner i øvrigt i morgen!

___

Og nu til vinderen af vores Oreo-konkurrence! Det blev Ida V, som skrev følgende om hvordan, hun undgår at ryge på autopilot i hverdagen: Generelt er jeg bare blevet bedre til at gøre nye ting siden jeg startede mit sabbatår. Lige nu går jeg hjemme efter fire måneder på Island og man kan hurtigt ryge ind i en hverdag hvor man sover længe og laver ingenting, men så er jeg god til at sige til mig selv at jeg skal skrive til en veninde om hun vil ses eller tage ud med ti ansøgninger på én dag, og så bliver dagene lidt mere spændende.

Tillykke Ida! Du vil blive kontaktet pr. mail.

Konkurrencen er sponsoreret af Oreo

7 kommentarer

 • Var nede forbi Burger Shack igår sammen med to fra mit studie, men der var simpelthen fuldstændig proppet med 3 køer fra disk til dør, så vi valgte at tage på The Diner i stedet. Synes virkelig at The Diner laver nogle gode burgere og de bedste pommes :D Dog græder min konto lidt over deres høje burgerpriser. 89kr for en burger er godt nok mange penge når man er på SU

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Wow, de har da virkelig fået gang i butikken så! Fedt for dem :) Og knap så fedt for dem, der går forgæves, selvfølgelig. Jeg har prøvet The Diner, men jeg må indrømme, at jeg ikke var super imponeret af hverken deres fritter eller bruger. Det er nok en smagssag, men jeg synes fritterne virker lidt for industrielle (selvom de måske ikke er det) og bollen på burgeren er slet ikke mig. Men hey, godt at du kunne li’ det :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V

  Shit hvor fedt!! Tusinde tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvilken af de nævnte burgerjoints er din personlige favorit? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Uha… den er svær! Fritterne fra The Burger Shack, burgeren fra WeDoBurgers (hvis den ikke skal være øko/fritgående), stemningen fra Grillen og udvalget fra The Burgerjoint.. hvis du kan samle alt det i én, så er det min yndlings ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fedt med noget Aarhus-relateret nu, hvor jeg snart tager en weekend til Aarhus. Er der andet i Aarhus, som man bare må opleve? Madsteder (gerne take-away), små butikker, cafeer eller andet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Marie :) Dejligt at du kunne bruge det til noget! Vi har lige den perfekte guide til dig – tjek menuen under vores header og klik på “aarhus guide” – der guider vi til den ultimative weekend i Aarhus! Håber du får en skøn weekend i Smilets By ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting Lasse aldrig ville sige #2