H&M Studio SS16 Man - Sidsel & Lasse
#the2ofus

H&M Studio SS16 Man

hmstudioss16men2

I overmorgen, altså d. 25 februar, sætter H&M deres første Studio-linje til herrer til salg i udvalgte butikker og online. Jeg har været lidt misundelig på kvinderne over at de fik en sej Studio-linje med mere moderigtige designs med lidt mere kant, end man ellers er vant til at se fra H&M, men nu får mændende altså også muligheden for at iklæde sig nogle lidt mere trendy gevandter her til foråret. Kollektionen trækker på referencer fra den klassiske herregarderobe, der kombineres med et mere sporty udtryk, der ses i de forskellige detaljer, materialer og silhuetter. Nuancerne er brune, beige, navy, grå, råhvide og sorte, og trækker altså delvist på 70’ernes farvepalet, der stadig påvirker modebilledet i øjeblikket.

Find kollektionen på hm.com d. 25/2.

2 kommentarer

  • Far Til Fire Piger

    Det er da også på tide at vi mænd får den del af kollektionen også! fede ting :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#the2ofus