Puerto Rico here we come! – Sidsel & Lasse
H&M Studio SS16 Man

Puerto Rico here we come!

rejsepurtorico (2)ab

Så blev det vores tur til at tage mod varmere himmelstrøg. Vi har glædet os helt vildt den sidste måned, og nu er vi mere end klar til sol, strand og palmer. Kl 18.30 lokal tid skulle vi gerne lande i San Juan og så har vi to uger til at udforske byen og resten af Puerto Rico. Vi kommer helt sikkert til at knipse en masse billeder undervejs, så mon ikke det bliver til en guide og et par billeddagbøger, når vi er hjemme igen. Indtil da har vi forberedt en stribe indlæg som udkommer mens vi er bortrejst. Og så kan det også godt tænkes at vi kommer med et par updates live fra strandstolen :) Hej så længe!

P.S: husk at følge med på Instagram @sidselhh og @lasseribergard, hvis I kan holde til at se lidt billeder fra vores rejse ;)

Tasker sponsoreret af Eastpak

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Studio SS16 Man