Céline hos Ilkjær - Sidsel & Lasse
Puerto Rico here we come!

Céline hos Ilkjær

ilkjær (1)a

ilkjær (2)a

ilkjær (3)a

ilkjær (4)a

ilkjær (5)a

ilkjær (7)a

ilkjær (8)a

Som vi tidligere har fortalt om her og her, så har vi et lille løbende samarbejde med brillebutikken Ilkjær. Efter vores mening er det brilleforretningen med det mest spændende udvalg her i byen, hvilket der er en god grund til – sortimentet bliver nøje udvalgt og kurateret af Helle, butikkens indehaver. Hver sæson tager Ilkjær på messe og henter en masse spændende brands og modeller med hjem. Senest disse klassiske og håndværksmæssigt virkelig flotte stel.

I dag skal det dog ikke handle om brillestel nær så meget som det skal omhandle solbriller, og nærmere bestemt butikkens udvalg af Céline. Der er vist ingen tvivl om, at Céline har været uundgåelig på modefronten den sidste håndfuld år. Phoebe Philo har styret modehuset med sikker hånd, og det er der bl.a. andet kommet mange flotte solbriller ud af. De sidste år har især de store, tunge stel været at se i gadebilledet, men i år er der faktisk kommet en del lettere stel til, hvilket I fx kan se på de to nederste billeder. Jeg er ret vild med de nye stel, der måske ikke kræver helt så meget tilløb at iføre sig, som nogle af de mere markante stel. På trods af dette endte jeg nu selv med netop et af de lidt mere markante – go big or go home, right? :) Hvilket par jeg valgte afslører jeg, når vi er tilbage fra Puerto Rico, og har fået knipset nogle billeder i en lidt mere sommerlig setting – og forhåbentlig på et ansigt med lidt mere kulør. Jeg kan dog sige, at jeg både var rigtig vild med den nye “Geometric” med guldwire, “Audrey” (både baby- og new-udgaven!) og den spidse cat-eye-model “Cathrine”…

Som en lille ekstra ting har vi bedt Helle om at knytte et par ord til dét, at vælge en ny brille. Hun var ikke meget for at komme med genereliserende råd, for som hun understreger, så er hvert eneste ansigt forskelligt, så i stedet giver hun nogle overordnede betragtninger, som vi håber I kan bruge :)

Det at finde den helt rigtige brille eller solbrille til den enkelte kunde er en meget individuel proces. Alle ansigter har forskellige dimensioner, og hver enkelt brille vil sidde forskellige fra person til person. Ansigtets bredde, næseryggens opbygning og afstanden mellem øjnene er blandt de centrale aspekter, der skal kombineres med en brille, som har det helt rigtige format. Også håret og hudens farvenuancer skal passe til brillens fremtoning. Alle disse perspektiver tager vi ind i en samlet helhedsvurdering – og derfor fortsætter vores kunder med at komme til os, når der skal findes nye briller.

Sponsoreret indlæg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puerto Rico here we come!