Billeddagbog fra Puerto Rico #2 – Sidsel & Lasse
in the streets of santurce

Billeddagbog fra Puerto Rico #2

puertorico (15)a

puertorico (72)a

puertorico (32)a

puertorico (79)a

puertorico (43)a

puertorico (58)a

puertorico (42)a

puertorico (6)a
puertorico (57)a

puertorico (39)a

puertorico (85)a

 

Så blev det tid til endnu en gang billed-spam fra vores tur til Puerto Rico – og der kommer faktisk endnu et indlæg med vores sidste billeder (samt et par guides!) – så hold øje her på bloggen i den kommende tid ;)

Noget, vi ikke havde regnet med at finde i så bred udstrækning på Puerto Rico, var street art i store mængder. Der var nogle dele af de forskellige kvarterer, der virkelig var plastret til med de sejeste murales og vi fik sågar en lille folder, som var en guide til byens mest seværdige street art-værker. Så det brugte vi faktisk en god del tid på at gå rundt at kigge på – samtidigt en rigtig god måde at få set nogle af de kvarterer, man måske ellers ikke ville have bevæget sig så langt ind i. I kan tjekke vores Instagram-profiler @lasseribergard og @sidselhh, hvis I vil se nogle flere af de værker, vi stødte på (eksempelvis dette og dette). Så sejt!

Et andet område, der imponerede os meget, var Old San Juan, som bød på de fineste, farvekoordinerede huse, små brostensbelagte gader og altaner proppet med grønne planter. Det var ret turistet, men på en måde gjorde det ikke noget, fordi det hele bare var så flot og hyggeligt. Samtidigt er det også relativt småt, så man kan nærmest få udforsket hele området på én dag, selvom man nok får lyst til at vende tilbage for at prøve nogle af de lækre restauranter, caféer og isboder, man finder i de små sidegader. SÅ hyggeligt!

10 kommentarer

 • Mathias

  Hey Lasse, må jeg spørge hvilken halskæde det er du har på? Den er virkelig sprød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hey Mathias :) Det er faktisk en speciallavet én fra Jane König, så den er ikke helt til at få fat i. Men kig forbi bloggen senere på ugen, der kommer jeg med et indlæg med tips til seje herresmykker, og der er et par gode alternativer ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana Kojadinovic

  I er så smaddergode til at tage billeder af hinanden, man får helt lyst til at rejse selv! Kan i anbefale et budget venligt kamera til rejser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tusind tak, Ana :) Det var da dejligt at høre! Vi kan anbefale Sony NEX-serien eller Olympus Pen kameraerne. De fylder ikke meget, men tager rigtig gode billeder – især hvis du har fået det rigtige objektiv på ;) (vores billeder er taget med et 50mm 1.8f objektiv).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Sidsel!
  Må jeg spørge hvor din bikini er fra? Og ved du, om den stadig sælges? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Det kan du tro :) Overdelen er fra River Island og kan stadig købes på Asos i forskellige farver. Underdelen er bare en hel klassisk sort bikinitrusse fra Weekday. Den har de muligvis stadig i butikkerne..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej S&L

  MEGA flotte billeder, det ser virkelig lækkert ud.
  Sidsel, må jeg sprøger hvor dine solbriller er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak, søde Signe!
   Det kan du tro – det er et par “New Audrey” fra Céline.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Lasse, hvad er det for en skjorte og shorts du har på på et af billederne? Maks fedt sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

in the streets of santurce