Herresmykker

Video: Wasa Gourmet

wasa10

wasa13

wasa11

wasa12

wasa14

Som I måske kan huske, var vi for ikke så længe siden i København sammen med Julie, Maya og Cana – anledningen var, at vi skulle lave nogle lækre knækbrødsmadder sammen med Wasa i anledning af lanceringen af deres nye Gourmet-knækbrød. Der blev filmet hele dagen, og mens vi forberedte vores bud på topping til de nye knækbrød med sesam og knækbrød med müsli, drønede kameraholdet rundt og fik en masse gode skud i kassen (især dem i slowmotion blev ret seje!).

Idéen med Wasas nye gourmetknækbrød er at tilføre lidt ekstra gourmet i hverdagen, og vi tror bestemt vores (og de øvrige bloggeres) bud på delikate knækbrødsmadder kan gøre det lidt mere spændende at spise knækbrød i hverdagen – for det behøver bestemt ikke være kedeligt! Vores vinkel på det var hvordan “det travle kærestepar” kan få lavet nogle gode knækbrødsmadder, man hurtigt kan lave og sætte til livs…. men da vi først kom i gang, kunne vi ikke lade være med at give den lidt mere gas på udtryk og ingredienser ;) Så for at bevare idéen om at det skal gå hurtigt, har vi selvfølgelig nogle alternativer i opskrifterne, hvor der er mulighed for at gøre det lidt lettereKlik her for at finde vores tre opskrifter.

Sponsoreret indlæg

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herresmykker