I Prag med Takeoffer – Sidsel & Lasse
Forårsoprydning = nyt på tictail

I Prag med Takeoffer

astronomiske ur (3)

pho vietnam (2)a

cafe lounge (3)

cafe savoy (1)

prag (3)a

dish (1)

prag (13)a

eska (5)

prag a

prague castle (2)

Så er rejseriet ved at være ovre for nu. Altså lige indtil næste måned ;) Ej, men faktisk så er det rart at have nogle weekender hjemme i Aarhus at se frem til. Og heldigvis også en masse gode minder fra de forgangne uger at se tilbage på. Ikke mindst fra vores weekendtur til Prag. Hold op det er en skøn by! Især her i foråret, når alt blomstrer og springer ud. Desværre var vi ikke lige så heldige med vejret i Prag, som da vi var i Hamborg, men heldigvis holdt det tørt, så vi nåede op på de obligatoriske 20.000 byvandringsskridt om dagen, trods alt. Og gudskelov for det, når jeg tænker tilbage på de mange kaffe/kage-pauser, vi også nåede op på! De lange vandringer gjorde også at det var ekstra skønt at komme tilbage til et lækkert hotel, en kæmpe dobbeltseng og en afslappende omgang spa. Læg dertil en masse gode spiseoplevelser og så har man et meget glad kærestepar.

I kan læse meget mere om vores oplevelser og anbefalinger i vores guide til Prag hos Takeoffer, som I kan finde lige her. Vi synes i øvrigt at Takeoffers nye rejseinspirationsplatform er blevet super sej. Den rummer et hav af tips, og vi har faktisk allerede kigget en del af de andre guides igennem for at finde inspiration til ny rejser. Vi håber, I også kan lide den :)

Lige nu har Takeoffer i øvrigt en deal til Prag til en rigtig god pris. Den byder på 6 overnatninger for to personer og en masse gode ekstra fordele for 1380 kroner. Find dealen her, hvis I også skal forbi byen, som faktisk er den 5. mest besøgte europæiske storby :)

Sponsoreret indlæg

6 kommentarer

 • Det var det et vildt tilbud! Det må klart tjekkes ud.

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja det er billigt må man sige! Prag er bare en virkelig budget-venlig destination :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej!
  Var I på det resort, som Takeoffer har et tilbud på lige nu? Hvis ja, hvordan var det så med transport til og fra stedet?
  MVH Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Sofie :) Nej, vi var på Hotel Corinthia (der kommer et Take Offer tilbud med netop det hotel næste måned, kan vi afsløre) – der kommer også en mere detaljeret beskrivelse af vores oplevelse på det hotel. Men vi kan desværre ikke sige noget om det resort, der er på Take Offer lige nu. Men hvis det ligger nogenlunde tæt på en metrostation, så tror jeg det er fint. Deres metro går virkelig tæt og tager dig ganske fint rundt i byen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Hvordan var mængden af turister? Jeg har hørt at der skulle være proppet med turister på de populære gader og steder. Og hvordan med fulde teenagere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Ida :) Der er helt klar mange turister i de områder, hvor de klassiske seværdigheder er. Meget ligesom de fleste større hovedstæder i Europa, hverken værre eller bedre. Men kommer man bare lidt uden for centrum af byen, er der overraskende få turister. Fulde teenagere så vi ingen af – tror de færdes relativt centreret omkring diskotekerne om aftenen/natten, så dem tror jeg ikke, man skal bekymre sig så meget om (med mindre man selv vil på disko, selvfølgelig) ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsoprydning = nyt på tictail