ILVA vinder + inspiration til stuen – Sidsel & Lasse
090416

ILVA vinder + inspiration til stuen

ilvakolla

1: Julia længestol 5.999DKK 2: Plato fad 299DKK 3: Read gulvlampe 899DKK 4: Wall reol 899DKK 5: Becka tæppe 1.199DKK 6: Zigzag plaid 599DKK 7: Square sofabord 1.499DKK 8: Vitro vase 199DKK 9: Julia sofa 12.999DKK

Først og fremmest – tak til alle jer, der deltog! Gid vi kunne give jer alle en flot Mindy-stol! Vi har trukket en vinder, og det blev Josephine Baadsgaard, som ville sætte stolen sammen med dette seje tæppe. Tillykke, Josephine – vi har skrevet en mail til dig :) (P.S: stolen er faktisk sat ned med 1500 kroner lige nu!)

Sidste weekend var Sidsel og jeg i ILVA for at kigge lidt og for at bruge et gavekort, vi har været så heldige at få. Det var virkelig længe siden, nogen af os sidst havde været der, og vi blev faktisk overraskede over hvor bredt udvalget var og hvor mange fine ting, vi gik og faldt over. Noget andet, der overraskede os, var, hvor enige vi var omkring indretning og møbler. Vi var især enige om, hvad vi ikke skulle have med hjem – så langt, så godt. Jeg overraskede Sidsel en smule ved ikke at være helt afvisende på en ret sej veloursofa, vi kiggede på. Den havde hun troet, jeg ville afvise med det samme, men jeg syntes faktisk den var ret sej. Ikke at vi skal ha’ ny sofa lige nu, men altså…

Som I måske ved, går vi i øjeblikket og pønser lidt på at købe en lejlighed i Aarhus, og en af de ting, vi kigger meget efter, er en lejlighed med et stort og lækkert køkken-alrum. Faktisk behøver vi ikke en separat stue, bare køkken-alrummet er stort nok. Netop fordi det er et det de vigtigste rum for os i en kommende lejlighed, har jeg valgt at tage udgangspunkt i indretningen af en stue (featuring velour-møbler) i dette indlæg. Det er faktisk ikke så nemt igen at finde noget, der passer til en blå veloursofa, men jeg er overbevist om, at man kan få det til at se rigtig sejt ud med den rette sammensætning af møbler, tæpper, lamper og andet tilbehør.

ILVA har for tiden gang en masse gode tilbud, kampagner og andet godt, hvor man faktisk kan få fat i deres produkter til nogle ganske glimrende priser. Et godt tip er at skrive sig op til deres nyhedsbrev her, så man ikke går glip af noget :)

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

090416